Workshops voor iedereen - Werk aan de Winkel!


-advertentiepositie-Workshops voor iedereen - Werk aan de Winkel!

Het bruist van creativiteit in Werk aan de Winkel - De Workshop! Mannen, vrouwen, of kinderen, écht iedereen kan deelnemen aan één van de workshops. In hartje Den Bosch komt de inspiratie vanzelf met een lekker kopje koffie of thee erbij.

Ga naar huis met kunstwerk van mozaïek, een eigen biersoort of een gepimpte fiets. Ook voor een bedrijfsuitje of een vrijgezellenfeest is er werk aan de winkel.

Vrijgezellen

Tijdens een vrijgezellenfeestje kan het vaak niet gek genoeg zijn. Werk aan de Winkel heeft een aantal leuke ideeën op dat gebied. Ga bijvoorbeeld eens aan de slag met een fiets. Dat klinkt saai, maar dat is het absoluut niet. Tierelantijntjes, een beetje blingbling, wat te gekke accessoires en een nieuw vervoersmiddel is geboren. Na afloop maakt iedereen gegarandeerd de blits op zijn/haar rijwiel. Ook leuk voor een vrijgezellenfeest:
  • Parfum maken of creëer je eigen Axe-effect!
  • Mozaïeken

Kinderen

Stoere jongens maken schatkistjes en de meiden een sieradenkistje! Met verf, veertjes, lint en zelfs echte diamanten ontstaan echte pronkstukjes. Kinderen van verschillende leeftijden mogen deelnemen aan de workshops. Kijk van te voren wel naar de minimumleeftijd. Kinderen laten hun fantasie compleet de vrije loop, terwijl ze schilderen, een eigen t-shirt ontwerpen of een parfum maken. Ook voor de ouders een feestje om naar te kijken.

Creatieve mannen?

Echt iets voor vrouwen, dat geknutsel. Tenminste, dat vinden veel mannen. Bij Werk aan de Winkel ontdekken ze de waarheid. Creatieve workshops zijn cool! Plezier voor het kleinste kamertje, dat is voor het mannelijk geslacht wel weggelegd. In plaats van die eeuwige onderbroekenlol gaan ze in Den Bosch constructief aan de slag. Een hilarische wc-bril, tegeltjes met gekke spreuken. Mannelijk genoeg! Nog meer leuke workshops voor mannen:
  • Bier maken
Voor aanstaande moeders biedt Werk aan de Winkel een speciale workshop. Samen met vriendinnen wordt de babykamer van een leuke aankleding voorzien. Ook rond Kerst, het voorjaar en andere gelegenheden zijn er aangepaste workshops. Groepen vanaf zes personen bepalen hun eigen creatieve moment. Alleen of met z'n tweeën? Kies dan een workshop van het rooster. Iedereen kan zich hiervoor opgeven.
Tip! Wie zijn/haar creatieve gehannes niet in het openbaar wil brengen kan in de webshop een pakket voor thuis bestellen!

Workshops voor iedereen - Werk aan de Winkel! in Den Bosch leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.werkaandewinkel.eu

Workshops voor iedereen - Werk aan de Winkel!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.