1

City Games - GPS-spel Maastricht




City Games - GPS-spel Maastricht

GESTOPT Met GPS City Games worden grote stoere mannen weer jongetjes. Gewapend met een GPS-telefoon spelen ze high-tech politie en boefje. Het speelveld: heel Maastricht. De groep collega's of vrienden wordt opgedeeld in vier groepen. De drie politiegroepen maken jacht op de vierde groep: de gangsters. De politieteams proberen de gangsters op te sporen en met een druk op de knop uit te schakelen.

GPS Games

The Target is het populairste GPS-spel in Maastricht, want deze is ook in kleinere groepen (tot vijftien personen) heel goed te spelen. De andere spellen zijn ook geschikt voor groepen tot dertig personen:
  • Bij City Tracks moeten alles teams opdrachten uitvoeren in Maastricht, terwijl ze elkaar proberen te dwarsbomen.
  • In Treasure of the Monk zit een spannende verhaallijn. Aan de hand van cryptische opdrachten, probeert een team goudstukken te vinden. Deze zijn door een monnik ergens in de stad verstopt. Het is zaak om de goudstukken snel terug te brengen naar het basiskamp, want een vijandige bende ligt op de loer.
  • Codecrackers is een spannend en actief puzzelspel. De uitdaging van jouw team: vind het hoofdkwartier van een bende en kraak de code van hun bankrekening.

tomorrow's trend

De verschillende GPS-spellen zijn in Maastricht te spelen via tomorrow's trend. Vanaf hun kantoor in Reuver vertrekt de groep in een paar teams. Met het standaardpakket spelen de teams het GPS-spel The Target, maar de andere spellen zijn ook te boeken.

City Games - GPS-spel Maastricht in Maastricht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 

City Games - GPS-spel Maastricht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.