Speur met GPS in de grotten van Maastricht




Speur met GPS in de grotten van Maastricht

Let op: Fun & Fear bestaat niet meer.

Met de spannende en actieve groepsuitjes van Fun & Fear leren familieleden, vrienden en collega's elkaar nog beter kennen: beleef het avontuur! Zoek je weg in een ingewikkeld grottenstelsel. Gewapend met niets meer dan een brandend kaarsje moet de groep ronddwalen in een donker grottenparcours en hindernissen overwinnen. Sleutelwoorden voor deze unieke activiteit zijn samenwerking en humor. De schrikmomenten worden dan ook afgewisseld door veel lachsalvo's. Wie liever in het daglicht blijft staan, leert nieuwe vaardigheden tijdens de activiteit 'blaaspijp schieten'. Het is verrassend eenvoudig om te schieten met dit oorspronkelijke Ninja-wapen. De competitie zorgt voor gezonde rivaliteit. Wie is straks de beste schutter met de blaaspijp?

Let op: Fun & Fear bestaat niet meer.

Fun & Fear bij de leukste groepsuitjes!
Let op: Fun & Fear bestaat niet meer.

Fun & Fear bij de leukste groepsuitjes!

Een, in het geheim, ingevulde vragenlijst over het bedrijf en haar werknemers is de leidraad voor een GPS-tocht in de omgeving van Maastricht. De collega's worden verdeeld over verschillende teams, die allen met gewapend met GPS en een 'bedrijfsbijbeltje' op pad gaan. Hierin staan foto's, anekdotes en vragen over de collega's. Onderweg staan uitdagende groepsopdrachten en persoonlijke hindernissen te wachten. Een persoonlijke tocht vol humor!

Let op: Fun & Fear bestaat niet meer.

Stel je eigen groepsuitje samen

Bij Fun & Fear bieden ze zoveel groepsactiviteiten aan dat het soms lastig kiezen is. Daarom is het mogelijk om zelf met losse blokken een ideaal groepsuitje samen te stellen. Zoef je graag door de lucht aan een steile tokkelbaan of verken je liever de omgeving per mountainbike? Kiezen hoeft niet, want het kan ook allebei! De gezellige barbecue is altijd een goede afsluiter van een actieve dag, maar ook de bierproeverij valt goed in de smaak. Vergaderen op locatie of overnachten is mogelijk bij Fun & Fear in Limburg om het actieve uitje helemaal compleet te maken.

Speur met GPS in de grotten van Maastricht in Maastricht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 

Speur met GPS in de grotten van Maastricht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.