Aan de slag als onderzoeker in Science Centre Delft

In Science Centre Delft gaat de wondere wereld van techniek voor je open! Samen met TU-wetenschappers en studenten bouwt het Science Centre aan interactieve presentaties over onderzoeken van de Technische Universiteit. Doe en denk mee! Test bijvoorbeeld je eigen zweefvliegtuig of bouw de auto van de toekomst.

Bezoek sciencecentre.tudelft.nl »

Experimenteer zelf

Het hele jaar door neem je deel aan interessante workshops. Maak en test je eigen hovercraft, bouw een intelligent robotje of zet een 2D-tekening om in 3D. Op de website van het Science Centre staat de agenda met deze en nog veel meer workshops - superleuk voor kinderen van zes tot en met vijftien jaar. Extra leuk zijn de Science Camps in de zomer. Tijdens deze uitdagende workshops van één week maak je je eigen long- of skimboard en test je deze daarna.

Geef een feestje!

Ben je binnenkort jarig of heb je iets te vieren? Geef een Science-tintje aan je feestje en ga met vriendjes en vriendinnetjes aan de slag als onderzoeker. Maak een robotje dat wandelt, ontwerp een eigen Nuna-zonneauto of ga met de hele groep solderen. Bekijk alle mogelijkheden voor een kinderfeestje bij Science Centre Delft. Ook voor schoolklassen heeft het Science Centre leuke workshops voor een leuk en leerzaam schooluitje.

Mineralen en fossielen

Heb je weleens 140 duizend mineralen bij elkaar gezien? In het Mineralogisch Geologisch Museum bekijk je de schoonheid van al deze mineralen en ontdek je waarom dit ook nu nog relevant en interessant is. Tijdens een rondleiding door het Mineralogisch Geologisch Museum kom je alles te weten over de collectie kristallen, ertsen, fossielen en mineralen.

Wil je de studenten volgen? Kijk TU Delft TV, een studentenproject wat bijzonder onderzoek en leuke projecten vastlegt op video. Door de 2 à 3 minuten durende filmpjes duik je in de wereld van de TU Delft.

Aan de slag als onderzoeker in Science Centre Delft in Delft leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.), schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor kinderen en tieners.

sciencecentre.tudelft.nl »

Ga zelf op onderzoek uit. Foto: Science Centre Delft.

Stap in de wereld van techniek en wetenschap. Foto: Science Centre Delft.

Ga zelf op onderzoek uit. Foto: Science Centre Delft.

Ga zelf op onderzoek uit. Foto: Science Centre Delft.

Ga zelf op onderzoek uit. Foto: Science Centre Delft.

Maak je eigen robotje. Foto: Science Centre Delft.

Ga zelf op onderzoek uit. Foto: Science Centre Delft.

Doe mee met leuke experimenten. Foto: Science Centre Delft.

Ga zelf op onderzoek uit. Foto: Science Centre Delft.

Bekijk de mineralen van dichtbij. Foto: Science Centre Delft.