Racen in het donker met een kart - Breda

Lot66 Breda

Het kartcircuit van Lot66 in Breda staat garant voor een sensationele race-ervaring. Met veel rechte stukken, maar ook technisch bochtwerk is de baan geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar oud en 1,40 meter lang. Erg leuk: karters met ervaring kunnen hier racen in het donker! Kom eens langs bij funcenter Lot66 en word een echte racer, sumoworstelaar of robot!

Net of je echt vliegt

Lot66 is van alle markten thuis. Of het zonnetje schijnt of de regen met bakken uit de lucht valt, hier is zowel buiten als binnen genoeg te beleven. Wil je het strijdperk betreden als sumoworstelaar, in de unieke boksrobots of als schutter in de grootste laserarena van Zuid-Nederland? Een echt intense ervaring is het Icaros vliegtoestel. Met de VR bril op is het alsof je echt vliegt! Bij Lot66 ontdek je talenten van jezelf, die je nooit eerder vermoed had. Uitrusten doe je in de luxe personal cinema, waar je je eigen film kan kiezen.

Solex

Naar buiten kan ook, met de solex of met de segway. Als het lekker weer is kun je met een kano of motorboot op ontdekkingstocht door de omgeving van Breda.

Met de lekkere food & drinks uit de restaurants maak je jouw uitje helemaal af!

Racen in het donker met een kart - Breda in Breda leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Karten. Foto: Lot66

Lasergamen. Foto: Lot66

Karten. Foto: Lot66

Karten. Foto: Lot66

Karten. Foto: Lot66

Robox. Foto: Lot66

Karten. Foto: Lot66

Bowlen. Foto: Lot66

Karten. Foto: Lot66

Toeren op een solex. Foto: Lot66