Groepsuitje op de step door Amersfoort

Groepsuitje op de step door Amersfoort

De step: leuk, ludiek en lichtvoetig!Op zoek naar een uniek bedrijfsuitje? Dan is de step hét ideale middel voor een geslaagd dagje uit en de gezellige binnenstad van Amersfoort de perfecte locatie.

Geniet van de grachtengordel, de rijke geschiedenis, de knusse café's en de gezellige pleinen met hun uitnodigende terrassen.

Amersfoort is nog onontdekt en lekker rustig. En, steppen is niet alleen érg leuk, maar ook hét ludieke vervoersmiddel tussen verschillende activiteiten in een arrangement.

Kies uit van één van de zes routes of één van de verrassende arrangementen. Meest populair: 'steppen, varen en high tea', 'steppen en barbecue' en 'steppen en bierproeven' (met rondleiding). Uiteraard kunt u ook zelf een gezellige dag samenstellen.

Groepsuitje op de step door Amersfoort in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 10,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Groepsuitje op de step door Amersfoort

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.