Vrije Markt Brunssum: tweedehands spulletjes en Limburgse vlaaien - GESLOTEN

Vrije Markt Brunssum: tweedehands spulletjes en Limburgse vlaaien - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Op een rommelmarkt komen soms de meest kostbare schatten tevoorschijn. Op zoek naar iets moois? Elke zondag is de Vrije Markt in Brunssum open om te snuffelen tussen allerlei tweedehands spulletjes. En wie niet houdt van rommeltjes kan ook gewoon gloednieuwe spullen scoren. Of heerlijk meedeinen op de muziek en een stukje Limburgse vlaai eten. Op de Vrije Markt is altijd iets te doen of te zien. Een gezellig dagje uit!

Winkelen in Brunssum

Vlaai en muziek

Elke zondag zijn de mooiste spulletjes te verkrijgen op de Vrije Markt in Brunssum. Met iedere zondag live muziek en elke derde zondag van de maand een verkoop per opbod, waarbij iedereen mee mag bieden. Tijdens een bezoekje aan de markt is er meer te doen dan snuffelen tussen mooie spulletjes. Regelmatig zijn er leuke activiteiten, zoals de Sterkste Man Competitie, een Roofvogelshow, een kinderrommelmarkt of een Country Event. Kijk voor meer informatie over de activiteiten op de website of op de Facebookpagina van de Vrije Markt.

Trakteer jezelf op een lekker stuk Limburgse vlaai en geniet van live muziek. De Vrije Markt in Brunssum heeft alle ingrediënten voor en heerlijk dagje uit! En wilt u zelf uw spulletjes verkopen of een dienst aanbieden, dat kan natuurlijk ook!

Vrije Markt Brunssum: tweedehands spulletjes en Limburgse vlaaien - GESLOTEN in Brunssum leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vrije Markt Brunssum: tweedehands spulletjes en Limburgse vlaaien - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.