Beleef spannende avonturen in Giethoorn

De Pergola Giethoorn

In Giethoorn, het Venetië van Holland, is Hotel Brasserie de Pergola het toneel voor een enerverend bedrijfsuitje of familiedag. Beleef een spannende Italiaanse smokkelavond, ga de strijd aan met de Russische maffia of stap bij mooi weer in een doorzichtige bol en loop over het water.

Hotel Brasserie de Pergola organiseert hilarische activiteiten voor een gezellige dag met vriendinnen, een familiedag of misschien wel een bedrijfsuitje. Erg leuk is bijvoorbeeld de Ladies Day. Eerst geniet je samen met je vriendinnen van lekkere chocoladekoekjes met een potje thee. Daarna maak je een prachtige kanotocht door het prachtige Giethoorn en kun je pauzeren waar je wilt, voor een lekkere picknick!

Slapen in Giethoorn

Verliefd geworden op Giethoorn? Blijf dan overnachten in het hotel van de Pergola. Er zijn hier twintig kamers met heerlijke lits-jumeaux bedden, een eigen bad met douche en in sommige kamers zelfs een whirlpool!

Hotel Brasserie de Pergola verhuurt ook een aantal fluisterboten en een rondvaartboot.

Hotel Pergola

De Pergola Giethoorn in Giethoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Pergola Giethoorn

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.