Lasergamen, paintball, karten, darten en poolen bij HappyDays

Regent het buiten? Geen paniek, bij HappyDays Noord-Holland vind je de leukste overdekte activiteiten. Scheur door de bochten in een supersnelle kart, duik een donkere gang in voor een spannend potje lasergamen of versla je familieleden in een spectaculair paintball-avontuur!

Lasergamen

Stap in de lasergamearena van HappyDays en raak met je lasergun zoveel mogelijk tegenstanders. Donkere gangen, spectaculaire lichteffecten en spannende geluiden maken dit moeilijker dan gedacht. Er zijn twee thema's: griezel en leger. Het legergedeelte is speciaal af te sluiten van het griezelgedeelte, zodat ook de jongste kinderen een potje kunnen lasergamen. Lasergamen niet stoer genoeg? Kom dan lekker paintballen bij HappyDays.

Karten, bowlen en poolen

Net zo'n goede coureur worden als Michael Schumacher? Ontdek dan de kartbaan van 400 meter lang en rijd als eerste over de finish! Voor de kleintjes zijn er speciale kinderkarts en voor mensen met een handicap zijn er speciale duokarts. HappyDays Noord-Holland heeft nog meer leuke overdekte activiteiten in petto. Een uurtje bowlen, een gezellig spelletje darten of een potje poolen in het poolcafé: kies zelf waar je zin in hebt.

Eropuit in de buitenlucht

Is het lekker weer? Ga er dan op uit met een van de leuke buitenactiviteiten van HappyDays Noord-Holland. Tour met z'n allen op de Solex, speel een potje paintball of daag elkaar uit bij het boogschieten!

Lasergamen, paintball, karten, darten en poolen bij HappyDays in Grootebroek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 7,75 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ga een potje poolen!

Ben jij de snelste met karten?

Ga een potje poolen!

Ga een potje poolen!

Ga een potje poolen!

Samen bowlen.

Ga een potje poolen!

Gooi jij de dartpijltjes in de roos?