Toeren met een tuktuk door Amersfoort - GESLOTEN

Toeren met een tuktuk door Amersfoort - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Geniet van heerlijke ritjes met een gezellige Italiaanse tuktuk. Als het regent blijven de passagiers lekker droog onder de kap en als het zonnetje begint te schijnen verandert de tuktuk in een cabriolet!

Ontdek de gezellige stad Amersfoort en maak onderweg een hilarische puzzeltocht met collega's!

Groepsuitjes met een tuktuk

Een ritje met een tuktuk is ook heel leuk als groepsuitje of vrijgezellenfeest. Kies bijvoorbeeld voor de My Tuk City Tour: een leuke tour door Amersfoort, waarbij de chauffeurs alle hoogtepunten van de stad laten zien. Nog leuker is de My Tuk Puzzle Drive. Navigeer de tuktuk met chauffeur langs de mooiste bezienswaardigheden en bijzondere plekjes van Amersfoort, los de puzzels op en beantwoord onderweg alle vragen. Wie is het slimste en het snelste?

Arrangementen


Er zijn ook allerlei arrangementen mogelijk met een tuktuk. Ga bijvoorbeeld naast een ritje met de tuktuk op pad met een trikke (elektrische driewieler). Een vaartocht met een kano is ook mogelijk, of wat te denken van even gluren op een geitenboerderij? Elk arrangement is uit te breiden met een lekkere barbecue of driegangendiner.

Toeren met een tuktuk door Amersfoort - GESLOTEN in Amersfoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Toeren met een tuktuk door Amersfoort - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.