Vakantiepark De Roek


-advertentiepositie-Vakantiepark De Roek - een vakantie vol natuur!

Vakantiepark De Roek bevindt zich midden in het prachtige natuurgebied van de Veluwe! Een perfecte bestemming voor rustzoekers, natuurliefhebbers en gezinnen met jonge kinderen. De Roek is gericht op duurzaamheid. Dit zie je terug in de bouw van de bungalows, de handdoeken van biologisch katoen en de ecologische vaatwastabletten. In het campingwinkeltje vind je allerlei biologische producten.

Roek Vakantie Veluwe

De Roek heeft zestien Finse vakantiebungalows en twee bosbungalows. Het park ligt op loopafstand van het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Heerlijk om tijdens een vakantie uren te wandelen of te fietsen en te genieten van de prachtige omgeving. Of blijf lekker op De Roek en haal een boek uit de bibliotheek.

Bungalows

De bungalows hebben allemaal een eigen terras en tuin en er is gratis internet. De meeste bungalows hebben ook nog eens een ligbad en een open haard of houtkachel. Alle bungalows zijn vrijstaand. Kinderen vermaken zich uren op de kinderboerderij. Ze mogen meehelpen met het voeren van de dieren of ze kunnen een ritje maken op het paard. Ook is er een leuke speeltuin met een glijbaan en een wip.

Vakantiepark De Roek in Otterlo leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.deroek.nl

Vakantiepark De Roek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.