Verken Limburg op de fiets

Fietsverhuur Limburg

Huur een fiets bij Yellow Rent en toer ontspannen door het Limburgse landschap. Stap op een gewone fiets, elektrische tandem of Giant Revive. Giant Revive's fietsen hebben een extra rugsteun voor meer comfort. De fietstrein is een leuke manier om met de hele familie Limburg te verkennen. Iedereen kan mee; van kleine baby's tot stramme oudjes. Met een lekker stukje Limburgse vlaai erbij is de dag helemaal compleet.

Yellow Rent kan de fietsen ook brengen en halen op een afgesproken locatie!

Galloway runderen spotten

De fietsen zijn te huur vanaf verschillende locaties in Limburg. Huur bijvoorbeeld een fiets bij restaurant Uitspanning de Nachtegaal en kijk je ogen uit in het beschermde natuurgebied het Meerssenerbroek. Prachtige Galloway runderen grazen in de ongerepte natuur. Rust tijdens de fietstocht even uit aan rivier de Geul en geniet van het geluid van het kabbelende water. Ook leuk: het witte stadje Thorn. Huur een fiets van Yellow Rent bij Pannekoekenbakker Thorn en laat je betoveren door de karakteristieke witte huizen.

Fietsen vanaf locatie naar keuze

Organiseer je een groepsuitje vanaf twaalf personen en wil je vanaf een andere locatie op de fiets stappen? Dat kan! Yellow Rent brengt en haalt de fietsen op een afgesproken locatie en tijd. Stap met je hele familie op de fietstrein of test je samenwerkskills op een tandem. Heb je wel eens van de Giant Revive gehoord? Dat is fietsen vanuit je 'luie stoel'. Door ondersteuning bij de rug, fiets je extra comfortabel door het Limburgse Heuvelland.

Fietsverhuur Limburg in Kelpen-Oler leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Fietsverhuur Limburg

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.