Uitstapjes vlakbij Yellow Rent

Fun Beach Event & Leisurepark

panheel, Limburg (4.35km)  -  Kom zwemmen en borrelen bij Fun Beach Event & Leisurepark. Fun Beach organiseert allerlei leuke groepsuitjes. Samen survivallen, leren schermen of cocktails shaken. Er is hier van alles te doen voor vrienden, families en collega's.

IJsboerderij Gommers en maisdoolhof

nederweert-eind, Limburg (7.19km)  -  Wandel of fiets in de prachtige natuur bij Nederweert-Eind en plof daarna op het gezellige terras van IJsboerderij Gommers. Voor de kinderen is er een speeltuintje. In de zomer vind je hier het grootste maisdoolhof van Nederland.

Intratuin Weert

weert, Limburg (7.3km)  -  Bij Intratuin in Weert zijn alle benodigdheden voor een mooie tuin te vinden! Tussendoor geniet je in het biologische Tuincafé van wat lekkers.

Stevensweert Marina

stevensweert, Limburg (8.4km)  -  Stevensweert Marina ligt op loopafstand van het pittoreske plaatsje Stevensweert. Geniet van een dag zon, water en strand en ervaar het zomergevoel.

Stevensweert Beach

stevensweert, Limburg (8.46km)  -  Zie de boten voorbij varen, terwijl je zelf op het water dobbert of loom in het zand ligt. Zonaanbidders, waterliefhebbers en bouwers van zandkastelen genieten op het strand aan de uiterwaarden van de Maas: Stevensweert Beach.

Rederij de Corporaal

herten, Limburg (9.63km)  -  Ga het water op met familie, vrienden of collega's en geniet van de omgeving op de Maas bij Rederij de Corporaal. Je vertrekt vanaf de Roerkade in Roermond. De vaartocht gaat over de Maasplassen.

Museum W

weert, Limburg (9.88km)  -  Het gemeentemuseum van Weert vertelt niet alleen de plaatselijke historie, maar heeft ook een grote verzameling religieuze kunst.

Gotcha! Cinema

weert, Limburg (10.04km)  -  Ga voor de leukste en nieuwste films, ook in 3D, naar Gotcha! Cinema. Vul je avondje uit aan met een hapje in het restaurant en een borrel na de film in het café.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Yellow Rent