Familiedag platteland Zuid-Holland

familiedag voor platteland Zuid-Holland en omgeving

Het Kaas Museum

bodegraven, Zuid-Holland  -  Leer in het vernieuwde Het Kaas Museum in Bodegraven alles over kaasmaken. Al in de achttiende eeuw werd in deze regio boerenkaas gemaakt.

Stadsboerderij BuytenDelft

delft, Zuid-Holland  -  Op de stadsboerderij BuytenDelft beleef je de natuur van heel dichtbij. Er zijn hier een heleboel leuke en leerzame dingen te doen. Bak zelf popcorn boven open vuur en maak een ritje op een pony!

De Sfeerstal Bloemenpluktuin

nieuwveen, Zuid-Holland  -  De Bloemenpluktuin in De Sfeerstal is een gezellig dagje uit! In de pluktuin kan zelf een boeketje worden samengesteld of kruiden worden geplukt voor een vers kopje thee in het theehuis.

De Hollandse Boerderij

bodegraven, Zuid-Holland  -  De Hollandse Boerderij is een heerlijk oord op het platteland in Bodegraven. Voor wandelaars en fietsers is het een afstapadres voor een stevige lunch met producten uit de streek. Groepen kunnen overnachten in een van de groepsaccommodaties.

Outdoor Westvoorne

oude-tonge, Zuid-Holland  -  Beleef een dagje spanning en sensatie met een groep vrienden of collega's! Outdoor Westvoorne biedt meer dan twintig activiteiten aan. Ga abseilen van de watertoren in Dirksland, boogschieten, powerkiten of speel outdoor escape.

Speelbos De Balij

zoetermeer, Zuid-Holland  -  Natuurgebied De Balij bij Zoetermeer geeft kids alle ruimte om te klimmen, bouwen en verstoppertje te spelen in het Speelbos.