Uitstapjes vlakbij Bezoekerscentrum Kinderdijk

Werelderfgoed Kinderdijk

kinderdijk, Zuid-Holland  -  Nederland en molens, ze worden vaak in één adem genoemd. Werelderfgoed Kinderdijk is een uniek molencomplex met maar liefst negentien molens bij elkaar. Kijk binnen in de molens en zie hoe deze oude werktuigen werden ingezet om het water te...

Museummolen Nederwaard

kinderdijk, Zuid-Holland (0.44km)  -  Bewonder de rijke geschiedenis van de generaties familie Hoek in museummolen Nederwaard! Stap in de schoenen van een échte molenaar en kijk uit over de velden van Kinderdijk.

Openluchtzwembad De Schuagt

lekkerkerk, Zuid-Holland (2.8km)  -  Verkoelend, gezellig en lekker groot. In het 50-meter lange bad van Openluchtzwembad Schuagt tussen Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek is ruimte genoeg voor iedereen die lekker buiten wil zwemmen!

Sportcentrum Blokweer

alblasserdam, Zuid-Holland (2.89km)  -  Blokweer is een groot zwembad van 25 bij 21 meter lang. Het bad is groot genoeg voor wedstrijden, maar natuurlijk ook om gewoon lekker lekker baantjes te trekken.

Uitkijktoren De Beverbrug

krimpen aan de lek, Zuid-Holland (2.92km)  -  Ontdek uitkijktoren de Beverburcht op het natuureiland De Zaag en bekijk niet alleen de prachtige industriehaven, de rivier Nieuwe Maas en ook het nabijgelegen Rotterdam.

Zwembad De Fakkel

ridderkerk, Zuid-Holland (3.3km)  -  Het is een echte beestenboel bij Zwembad De Fakkel in Ridderkerk. Kom spelen en relaxen in het Flamingobad of trek razendsnel baantjes in het Orkabad.

Zwembad De Lansingh

krimpen aan den ijssel, Zuid-Holland (3.91km)  -  Geniet van een heerlijk dagje weg bij Recreatiebad De Lansingh. Zoef via de wildwaterbaan naar beneden, laat je meevoeren in de wildwaterkreek of volg een les aquajogging.

Pannenkoe Ridderkerk

ridderkerk, Zuid-Holland (3.91km)  -  Hmm, smullen van pannenkoeken! Bij Pannenkoe Ridderkerk staan maar liefst zestig soorten pannenkoeken op de menukaart. Dat wordt nog lastig kiezen.

Speelpolder De Tiendtuin

ouderkerk aan den ijssel, Zuid-Holland (4.79km)  -  Midden in de polder bij Ouderkerk aan de IJssel kun je lekker ravotten in de natuur! Bouw een hut of steek met het vlot de sloot over. Hier mag je vies worden!

Zwembad De Louwert

hendrik-ido-ambacht, Zuid-Holland (5.08km)  -  Zwembad De Louwert beschikt over een groot buitenbad en is daarom in de zomer erg populair. In de winter kun je zwemmen in het binnenbad.

Jump-010

rotterdam, Zuid-Holland (5.18km)  -  Leef je uit bij Jump 010 (voorheen Jump XL) in Rotterdam en ontdek de verschillende area die het heeft. Ervaar de Jump Area en jump op alles om je heen.

Monkey Town Rotterdam

rotterdam, Zuid-Holland (5.18km)  -  Ontdek indoor speelparadijs Monkey Town in Rotterdam, speciaal voor kinderen van tot twaalf jaar. Beleef samen met je kinderen een avontuurlijke dag bij Monkey Town Rotterdam.

Isala Theater

capelle aan den ijssel, Zuid-Holland (5.85km)  -  Van cabaret tot muziek en van toneel tot jongerenprogramma's: dit vind je allemaal in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel.

Duotuin

rotterdam, Zuid-Holland (5.94km)  -  Sinds 1990 worden onder de naam 'Duotuin' tuinen, dakterrassen, meubilair voor de tuin ontworpen. Deze tuinen en accessoires zijn te bezichtigen in Rotterdam.

Skatefever

capelle aan den ijssel, Zuid-Holland (6.28km)  -  Rollerskates, wie kent ze nog? Bij Skatefever in Capelle aan de IJssel zijn ze helemaal hip. Bind die schoenen met wieltjes maar onder en skate er op los!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Bezoekerscentrum Kinderdijk