zuid-holland

Zuid Holland Kasteel (16)

BIGGO Restaurant

RHOON, ZUID-HOLLAND - BIGGO Restaurant bevindt zich in het Kasteel van Rhoon. Het restaurant beschikt onder andere over een wijnhuisje, waar gasten hun wijn kunnen voorproeven.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 45,00

Kasteel Ruïne van Teylingen

VOORHOUT, ZUID-HOLLAND - Ontdek de geschiedenis van de Tachtigjarige Oorlog in de ruïne van Teylingen. Vroeger was dit een prachtig slot. Nu staan alleen de muren nog overeind.

in het weekend geopend

volwassenen vanaf € 3,00

kinderen vanaf € 1,50

peuters gratis

Ruïne van de Jacobaburcht

OOSTVOORNE, ZUID-HOLLAND - De Burcht van Oostvoorne is een mooi bewaard gebleven kasteelruïne uit 1200. Wandel rond de authentieke ringmuur of loop even over het houten bruggetje om een blik naar binnen te werpen. Het oude kasteel werd ooit bewoond door Jacoba van Beieren.

geopend, elke dag geopend

volwassenen vanaf € 2,00

kinderen vanaf € 1,00

peuters gratis

Vredespaleis Den Haag

DEN HAAG, ZUID-HOLLAND - Ontdek zowel de buitenkant als de binnenkant van het Vredespaleis tijdens een rondleiding. Loop van de grote trap en bekijk de prachtige Japanse zaal.

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen gratis

Ruïne Kasteel Merwede

DORDRECHT, ZUID-HOLLAND - Van het Kasteel te Merwede staat tegenwoordig nog maar een heel klein deel overeind. Het is het restant van een vrij groot vierkant kasteel dat al in de vijftiende eeuw tot ruïne is vervallen.

elke dag geopend

gratis toegang

't Huys Dever

LISSE, ZUID-HOLLAND - Ga terug in de tijd tijdens een bezoekje aan de bijzondere woontoren 't Huys Dever. Of huur het kasteel af voor een exclusief diner in de kapelzaal met sfeervolle kaarsverlichting.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree onbekend

Sparta Stadion

ROTTERDAM, ZUID-HOLLAND - In het voetbalstadion van Sparta, ook wel 'Het Kasteel', organiseer je de leukste evenementen zoals feesten, een workshop penalty schieten en een wijnproeverij. Of boek een rondleiding door het stadion!

elke dag geopend

entree onbekend

Kasteel Duivenvoorde

VOORSCHOTEN, ZUID-HOLLAND - Kasteel Duivenvoorde herbergt een collectie familieportretten, zilver en zeldzame boeken. In de zomer is het kasteel met een rondleiding te bekijken. Het park is altijd open voor publiek.

geopend, 's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 12,50

kinderen vanaf € 3,00

peuters gratis

Van de redactie