Kerstvakantie Zuid-Holland

 kerstvakantie Zuid-Holland en omgeving

Bestel met korting

den haag, Zuid-Holland  -  Waarom zijn Johan van Oldenbarneveld en Hugo de Groot gearresteerd voor landverraad? Help de vrouw van Hugo om ze te bevrijden voor het te laat is! En ontdek meteen de mooiste plekjes van de stad.

Bestel met korting

leiden, Zuid-Holland  -  Ai, Leiden wordt belegerd door de Spanjaarden en het voedsel raakt op! Help de Leidenaren de Spanjaarden te verdrijven voor het te laat is en ontdek meteen de mooiste plekjes van de stad.

Bestel met korting

rotterdam, Zuid-Holland  -  Weten jullie een kist met gevaarlijke geheimen te vinden? Speur naar clous in Rotterdam en los dit mysterie zo snel mogelijk op, want meer mensen zijn op jacht naar de kist! Je onderzoek brengt je naar de interessantste plekjes van Rotterdam.

Museum Gouda

gouda, Zuid-Holland  -  Museum Gouda kent een lange geschiedenis en bestaat al sinds 1874. Hier vind je schitterende kunstwerken en alles over de Goudse geschiedenis.

Visbanken

gouda, Zuid-Holland  -  De Visbanken, aan beide oevers van rivier de Gouwe, werden vanaf de zestiende eeuw gebruikt door vishandelaren om vis schoon te maken en te verkopen. Neem een kijkje in het Gouda van vroeger!


UITagenda Zuid-Holland kerstvakantie