1

Begin de week fit en gezond!

Hardlopen met Natuurmonumenten

Natuur op DagjeWeg.NL Nieuws door

archief oud artikel 4 februari 2013 Natuur Begin de week fit en gezond, trek een stel hardloopschoenen aan en ga de natuur in. Natuurmonumenten heeft de mooiste hardlooproutes op een rijtje gezet. Bijvoorbeeld over Schiermonnikoog, door het Voorsterbos en langs het Naardermeer.

Hardlopen wordt steeds hipper. Op een sportieve manier genieten van de natuur, heerlijk! Maar een half uur lopen over een stuk asfalt, tussen een paar grijze bedrijven is niet altijd even stimulerend. Natuurmonumenten heeft de oplossing: prachtige hardlooproutes, dwars door de mooiste natuurgebieden.

Natuurgebieden

In elke provincie is wel een hardlooproute te vinden. Van een prachtige route door Het Harderbos en het Voorsterbos, tot een rondje Spiegelglas bij Nederhorst ten Berg of een mooie tocht over Schiermonnikoog. De routes variƫren van 2,5 kilometer tot 13 kilometer.

Let wel op wandelaars, fietsers, uitstekende boomstronken, laaghangende takken en modderige paden. Veel renplezier! Lees ook deze reportage over wandelen: De paden op met DagjeWeg.NL.

De routes variƫren van 2,5 kilometer tot 13 kilometer

Laatst gewijzigd: 2013-05-28 13:54:44 · Gepubliceerd: 4 februari 2013 - 1058