1

Uitstapjes vlakbij Begijnhof Amsterdam

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (1.45km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Comedy Walks

amsterdam, Noord-Holland (0.07km)  -  Amsterdam ontdekken en en tegelijk heel veel lol hebben? Ga dan mee met een Comedy Walk! Anderhalf uur stand-up comedy met de stad als decor.

Café Luxembourg

amsterdam, Noord-Holland (0.09km)  -  Café Luxembourg aan het Spui is al sinds de jaren tachtig een Amsterdamse klassieker en een ideale plek om tijdens een ontbijt, lunch of diner mensen te kijken.

Fashion for Good Museum

amsterdam, Noord-Holland (0.14km)  -  In het Fashion for Good Museum zie je hoe de mode-industrie is veranderd in de fast fashion industrie van nu. Maar ook hoe je zelf invloed kan uitoefenen op de minder fraaie gevolgen van deze snelle, goedkope manier van kleding maken.

Proeflokaal A. van Wees

amsterdam, Noord-Holland (0.22km)  -  De Amsterdamse distilleerderij van Wees maakt nog echte jenever, die tientallen jaren in het vat zit. Proef het in het proeflokaal A. van Wees aan de Herengracht!

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Begijnhof Amsterdam