achterhoek

Achterhoek Kinderfeestje (69)

IJsselkade: stranden aan de Oude IJssel

DOETINCHEM, GELDERLAND - Genieten met je vrienden, onder het genot van een wijntje en met een schitterend uitzicht: over de Oude IJssel. Dat kan bij IJsselkade in Doetinchem.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 3,00

De Melktap met maïsdoolhof

GEESTEREN, GELDERLAND - Lekkere verse boerenmelk bij het ontbijt! Dat haal je zelf bij De Melktap! Op de boerderij van familie Erinkveld in Geesteren zijn ook heerlijke streekproducten te koop. 's Zomers zet de boer een maïsdoolhof uit.

's zondags gesloten

entree vanaf € 6,50

't Pannekoekhuis Westendorp

WESTENDORP, GELDERLAND - Stel een pannenkoek samen bij 't Pannekoekhuis Westendorp met keuze uit wel vijftig ingrediënten. Geniet van heerlijke lekkernijen in een gezellige omgeving.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 5,60

kinderen vanaf € 5,85

Buitenbad het Hessenbad

HOOG-KEPPEL, GELDERLAND - Buitenbad Hessenbad is gewoon een degelijk openluchtzwembad zonder heisa. Een 25-meterbad om lekker banen te trekken, peuterbaden, eenvoudige glijbanen en een heerlijke grote ligweide waar je je handdoekje kunt uitspreiden.

geopend, open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag

entree onbekend

Kinderboerderij Kokiezier

DOETINCHEM, GELDERLAND - Geniet van gezellige en bijzondere dieren op kinderboerderij Kokiezier. Ooit gehoord van een dwergkoe? Ontmoet haar in Doetinchem! Het dikke varken Blitz loopt vrij rond.

elke dag geopend

gratis toegang

Laco zwembad Oude IJsselstreek

TERBORG, GELDERLAND - Laco zwembad Oude IJsselstreek heeft een binnenbad en een buitenbad. Of je nu meters wilt maken in het banenbad of lekker wilt spetteren, het kan allemaal. Geniet in het zomerseizoen van de frisse buitenlucht en duik in het buitenbad.

open op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag

entree vanaf € 4,80

peuters vanaf € 1,90

UITagenda