Achterhoek

Bezoek het meest magische pannenkoekenhuis Hans & Grietje!

Uitstapjes Achterhoek (69)

Burgemeester Kruijffbad

STEENDEREN, GELDERLAND - Het Burgemeester Kruijffbad heeft een award voor beste buitenbad van Gelderland. Test het zelf uit! Neem een duik in één van de baden of geniet van de zon in de ligweide.

gesloten, open van  21 april t/m 9 september, van 09:00 uur tot 20:15 uur

GlowGolf Winterswijk

WINTERSWIJK, GELDERLAND - Kom midgetgolfen in het donker bij GlowGolf Winterswijk. De banen staan helemaal in het teken van de wereldsteden.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

Binkie Speelparadijs

DOESBURG, GELDERLAND - Speelparadijs Binkie: lekker spelen in een spookhuis, op een springkussen of met supergrote Legostenen!

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op donderdag

Indoor Kartbaan Winterswijk

WINTERSWIJK, GELDERLAND - Geniet van 8500 vierkante meter indoorplezier bij Kartbaan Winterswijk. Karten, lasergamen of bowlen, er is voor iedereen wat te beleven.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

Buitenbad het Hessenbad

HOOG-KEPPEL, GELDERLAND - Buitenbad Hessenbad is gewoon een degelijk openluchtzwembad zonder heisa. Een 25-meterbad om lekker banen te trekken, peuterbaden, eenvoudige glijbanen en een heerlijke grote ligweide waar je je handdoekje kunt uitspreiden.

gesloten, open van  29 april t/m 28 augustus, van 07:00 uur tot 17:00 uur

Apachendorp

REKKEN, GELDERLAND - Neem een kijkje in het Apachendorp: een stukje Wilde Westen in Nederland! Overnacht in tipi's en doe leuke indianenspelletjes.

elke dag geopend