Cultuurnacht Breda

Cultuurnacht Breda

Ken je dat? Van die momenten dat je begoocheld wordt door een warm bad van klanken, betoverd door een prachtig beeld, zweeft op de ritmes van dansers. Alsof tijd en plaats er niet toe doen. Alsof je loskomt van de wereld en alles, even en juist op dat moment helemaal perfect is. Die betovering van dat magische moment, daar draait tijdens de Cultuurnacht Breda alles om!

Tijdens de Cultuurnacht Breda op 20 januari 2012 laat je je betoveren door theater, dans, muziek en beeldende kunst: tientallen kunst- en cultuurinstellingen zetten vanaf 19.00 uur tot middernacht de deuren open voor een programma vol optredens, tentoonstellingen en een overvloed aan verrassingen.
De avond start in bij PodiumBloos in Breda-Noord (Belcrum) om vervolgens door de hele stad los te barsten.

Een breaklight, dat de hele nacht licht geeft, is het kenmerkende toegangsbewijs van de Cultuurnacht. Deze geeft toegang tot alle locaties en geeft recht op gratis gebruik van de speciale Cultuurnachtbussen. Koop je het passe-partout in de voorverkoop dan betaal je 8 euro; op de avond zelf 10 euro. Passe-partouts voor kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. Per betalende begeleider mogen maximaal vier kinderen gratis mee.

Vanaf zaterdag 7 januari 2012 start de voorverkoop. Kijk voor alle verkoopadressen en online-verkoop op www.cultuurnachtbreda.nl

Voor een optimale Cultuurnacht boek je een arrangement met overnachting en/of een speciale rondleiding met gids.

Cultuurnacht Breda

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.