Bourgondisch Breda

Bourgondisch Breda

Dit jaar wordt BOURGONDISCH BREDA wederom over vier dagen verdeeld. In november 2013 passeerden maar liefst 5.000 bezoekers de deur van de Grote Kerk in Breda. Het evenement moet 'het grootste culinaire smulfestijn sinds de tijd van Oranje-Nassau in Breda' worden.

De formule van BOURGONDISCH BREDA blijft grotendeels ongewijzigd. Dat betekent dat vier dagen lang de crème de la crème van de restaurants in Breda zich presenteren op één groot overdekt terras. De Grote Kerk herbergt daarmee een van de grootste culinaire manifestaties van de regio West-Brabant. Ook worden er weer nieuwe elementen aan de formule toegevoegd.

Nog meer dan bij de eerste drie edities richt BOURGONDISCH BREDA zich op de consument. Met de kerstdagen in het vooruitzicht is het culinaire event daarmee een unieke 'amuse' voor de dagen waarin extra culinair wordt uitgepakt. Nieuw is de introductie van een aparte bedrijvenavond, op de donderdag. Die dag zijn bedrijven in de gelegenheid hun gasten te verwelkomen.

De overige dagen is het evenement gericht op de consument en voor iedereen toegankelijk. Op zondag ligt de focus op families en verwelkomt BOURGONDISCH BREDA klein en groot om culinair te genieten. Tijdens deze dagen smul je van verrassende gerechten en maak je voordelig kennis met exclusieve toprestaurants.

Bourgondisch Breda

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.