30 jaar Tussen Kunst en Kitsch in 101 ontdekkingen




30 jaar Tussen Kunst en Kitsch in 101 ontdekkingen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ter ere van het dertigjarig bestaan van Tussen Kunst en Kitsch opent Museum Flehite op 19 april de tentoonstelling 30 jaar Tussen Kunst en Kitsch in 101 ontdekkingen met een selectie van meer dan honderd voorwerpen uit het bekende televisieprogramma van AVROTROS.
Wie kent niet het AVROTROS-programma Tussen Kunst en Kitsch? Het populaire tv-programma bestaat dertig jaar en om dat te vieren is er van 19 april t/m 12 juli 2015 de tentoonstelling 30 jaar Tussen Kunst en Kitsch in 101 ontdekkingen in Museum Flehite in Amersfoort.
De expositie is samengesteld door de experts van Tussen Kunst en Kitsch. De veertien ‘gastconservatoren’ selecteerden samen ruim 100 bijzondere (kunst)voorwerpen die zij de afgelopen jaren taxeerden tijdens de opnamedagen van het tv-programma.
30 jaar Tussen Kunst en Kitsch in 101 ontdekkingen toont onder andere 17de-eeuws glas, art deco-voorwerpen en werk van grote namen zoals Escher, Picasso en Pieter Breughel de Jonge. Er zijn juwelen, meubels, archeologische vondsten en Delfts aardewerk. Elke expert selecteerde zeven pareltjes uit het eigen expertisegebied.

 Bezoek museumflehite.nl

30 jaar Tussen Kunst en Kitsch in 101 ontdekkingen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.