DierenUITdagen in DierenPark Amersfoort


-advertentiepositie-DierenUITdagen in DierenPark Amersfoort

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Waggelt jouw oma net zo grappig als een pinguïn en wie bij jullie thuis brult er zo hard als een leeuw? In de meivakantie meet je jouw krachten aan de dieren tijdens de DierenUITdagen in ons park. Ga met familie of vrienden de uitdaging aan en ontdek of jij de snelste, sterkste of misschien wel de meest luidruchtigste bent. Noteer jullie scores en leer ondertussen alles over de dierenrecords.

Een flamingo kan wel uren balanceren op één poot. Nu is je vader misschien de langste thuis, maar is dat juist handig bij het balanceren of kun jij dat beter? Natuurlijk zijn er nog veel meer punten te scoren. Wie kan er slingeren als een chimpansee en wie kan het langst ondersteboven hangen als een luiaard? Ga met elkaar de uitdaging aan en ontdek of jij de behendigste bent. Aan het einde van de vrolijke race, wordt jouw familie misschien wel gehuldigd tussen de dieren…
Bezoek de DierenUITdagen in de meivakantie van 2 t/m 17 mei en je ontvangt bij binnenkomst meteen een gratis startbewijs met extra dierenrecords! Wie weet verlaat jij het park met een foto van jezelf op de eerste plaats van het erepodium.

 Bezoek www.dierenparkamersfoort.nl

DierenUITdagen in DierenPark Amersfoort
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.