Vier de liefde in Museum Prinsenhof Delft




Vier de liefde in Museum Prinsenhof Delft

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wie aan Museum Prinsenhof Delft denkt, denkt niet direct aan liefde. Toch zijn er heel wat love stories over het museum en de collectie te vertellen. Waarom huilt Amalia van Solms hartverscheurend wanneer ze in haar koets -op weg naar Den Haag- Delft passeert? En welke 17e -eeuwse Delftse notaris schreef prachtige liefdesgedichten voor zijn vrouw? Waar vond Emilia van Nassau haar eigen prins op het witte paard? En waarom moest ze haar relatie geheimhouden?

De Vrienden van Museum Prinsenhof Delft organiseren op Valentijnsdag een bijzondere avond die geheel in het teken staat van de Liefde.

Kom met uw geliefde, vriend, vriendin, partner of een familielid en geniet van een verrassende avond in de betoverende Van der Mandelezaal. Onder het genot van een hapje en een drankje genieten jullie van de mooiste liefdesverhalen uit de geschiedenis van het museum. De avond wordt muzikaal omlijst door de warme heldere stemmen en verleidelijke klanken van het trio TreSonanz.

Kaarten zijn vanaf heden te koop aan de kassa van het museum. Reserveer uw kaarten of betaal op de avond zelf aan de kassa.

 Bezoek prinsenhof-delft.nl

Vier de liefde in Museum Prinsenhof Delft
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.