Onder de Pannen


-advertentiepositie-Onder de Pannen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Een uniek avontuur langs weergangen, zolders, torens en wenteltrappen onder leiding van een privégids in de kerstvakantie. Inclusief augmented reality elementen voor de ultieme kasteelbeleving!

Deze kerstvakantie word je van 19 december t/m 3 januari* bij Kasteel de Haar in de watten gelegd tijdens de exclusieve rondleiding ‘Onder de pannen’. Sluip en kruip door het kasteel en ontdek wat er zich allemaal afspeelt en afspeelde in kamers en torens en op zolders en weergangen die normaal gesproken gesloten blijven voor publiek.

Nadat jullie op eigen gelegenheid het kasteel hebben bezocht, worden jullie hartelijk ontvangen door onze privégids die jullie meeneemt op een ontdekkingstocht langs verborgen plekken in het kasteel. Ontdek de weergangen van het kasteel waar het personeel vroeger ongezien langs kon sluipen, ronde wenteltrappen die naar verschillende torens leiden en voor het eerst opengestelde slaapkamers die alleen te bezichtigen zijn tijdens deze exclusieve rondleiding.

Tijdens de rondleiding van 60 minuten zorgen extra visuele dimensies voor een unieke ervaring. In verschillende ruimtes zien jullie op tablets scenes, die het verhaal van de gids nog levendiger maken.

Bezoekersinformatie
De rondleiding is geschikt voor maximaal zes personen. Alle deelnemers moeten uit hetzelfde huishouden komen. Kijk voor meer bezoekersinformatie omtrent corona bij onze corona maatregelen. De prijs van deze exclusieve rondleiding bedraagt 149 euro per huishouden.

 Bezoek www.kasteeldehaar.nl

Onder de Pannen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.