Ontdek de hoogtepunten van de Sint-Pietersberg (lange afstandswandeling)

Ontdek de hoogtepunten van de Sint-Pietersberg (lange afstandswandeling)

Een hele dag de tijd om de Sint-Pietersberg te ontdekken! Deze wandeling van zo'n 15 km lang gaat diverse keren berg op en af en laat Een hele dag de tijd om de Sint-Pietersberg te ontdekken! Deze wandeling van zo'n 15 km lang gaat diverse keren berg op en af en laat je kennismaken de vele soorten landschappen..

Een dag zwerven over de bergGa met onze boswachters mee met deze unieke dag wandeling over de Sint-Pietersberg en ontdek de verborgen valleien. We beklimmen diverse hellingen en beleven prachtige panorama’s. Door het klimmen en dalen zien we diverse uitzichten over het Zuid-Limburgse landschap vanaf verschillende hoogten. Onderweg vertellen de boswachters bijzondere verhalen over de hoogtepunten van dit bijzondere natuurgebied, hier op de grens met België. Geniet van de prachtige bloemenweides met hun speciale vlinders en zeldzame kalkflora.We vertrekken om 10.00 uur en zijn rond 16.00 uur weer terug.Praktisch
  • afstand is ongeveer 15 kilometer

  • geschikt voor de geoefende wandelaar

  • neem voldoende water en eten (lunch) mee

  • goede schoenen, eventueel regenkleding is noodzakelijk

  • na vertrek is er op het tweede deel van de route geen sanitaire stopActiviteiten & corona

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Het aantal deelnemers voor deze activiteit is beperkt tot 15 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt.

Ontdek de hoogtepunten van de Sint-Pietersberg (lange afstandswandeling)

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.