Kom Kerstsfeer proeven op Hoeve Lichtenberg

Kom Kerstsfeer proeven op Hoeve Lichtenberg

Maak met je gezin een winterse wandeling over de Sint-Pietersberg en kom kerstsfeer proeven op Hoeve Lichtenberg. Maak met je gezin een winterse wandeling over de Sint-Pietersberg en kom kerstsfeer proeven op Hoeve Lichtenberg. .

Deze winterse gezinswandeling start bij het Infopunt van Natuurmonumenten in Fort Sint Pieter. Hier haal je je route op en kun je een kijkje nemen in de ticketshop van Maastricht Underground en de caponniere  van het fort. Tijdens je wandeling bezoek je een gezellig versierde Hoeve Lichtenberg waar je de kerstsfeer proeft. Geniet van een lekkere kop warme chocomel, koffie of thee. Beklim de toren van hoeve Lichtenberg en geniet van het weidse uitzicht over het Maasdal. De kinderen kunnen in een van de bijgebouwen van de hoeve vogelsnacks en kerstversiering maken. Let op: voor begeleidende ouders is een Corona ToegangsBewijs (CTB) verplicht. Deze wordt gecontroleerd bij binnengaan van het gebouw waar de workshops plaatsvinden. We maken op de binnenplaats een gezellig vuurtje aan waarop je marshmallows of kastanjes kunt roosteren en popcorn kunt maken.Ga dus gezellig samen op pad, haal een frisse neus en kom heerlijk in de kerststemming. Praktische informatie:
  • Boek je ticket online

  • De wandelroute (incl. tegoedbon voor drankje en kinderactiviteit)  haal je op het bij het informatiepunt Natuurmonumenten in Fort Sint Pieter. Hier start ook je wandeling. 

  • Je kunt vertrekken tussen 11.00 uur en 13.30 uur, de vertrektijden zijn richtlijnen 

  • Hoeve Lichtenberg sluit om 16.00 uur

  • De wandeling is ca. 4 km lang (heen- en terug)

  • Ticketprijs is inclusief een consumptie (voor volwassenen) en een vogelsnack maken (voor kinderen)Activiteiten & corona

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Er wordt te allen tijde 1,5 meter afstand gehouden tussen de deelnemers en de boswachter(s). Het aantal deelnemers voor deze activiteit is beperkt tot 15 personen. Vol=vol en uitzonderingen zijn helaas niet mogelijk. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt.Kom Kerstsfeer proeven op Hoeve Lichtenberg

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.