1

TEFAF Maastricht




TEFAF Maastricht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tefaf Maastricht.
Voor de 26e keer opent het meest toonaangevende en meest prestigieuze evenement in de internationale kunsthandel in het MECC haar deuren voor publiek; Tefaf Maastricht.

Waarom de TEFAF?
Tefaf Maastricht, door velen ‘het museum waar alles te koop’ is genoemd, onderscheidt zich van elk ander evenement door de topklasse op elk gebied.
Niet alleen de deelnemers van wereldniveau en de objecten van museale kwaliteit maar zeker niet in de laatste plaats de fantastische aankleding maken een bezoek aan Tefaf tot een avontuur op zich zelf.
Een recordaantal van 260 topantiquairs en kunsthandelaren uit 18 landen!
Exclusieve reputatie.
Tefaf dankt haar exclusieve reputatie aan de onovertroffen kwaliteit van haar aanbod en het hoge niveau van bezoekers. Ook musea zien er naar uit om hun collecties te verrijken. De 26e editie van Tefaf in Maastricht telt een recordaantal van 260 topantiquairs en kunsthandelaren uit 18 landen.

Info en entree.
Aanvang: dagelijks van 11.00-19.00 uur. Zondag 24 maart van 11.00-18.00 uur.

1 persoonsticket + catalogus € 55,-.
2 persoonsticket + 1 catalogus € 90,-.
Passe-partout + 1 catalogus € 110,-.
Kinderen van 12 t/m 18 jaar € 20,-.
Catalogus: € 20,-.

During Tefaf
Tijdens de 26e editie van ’s werelds meest toonaangevende kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF) in MECC Maastricht, bruist ook de stad met spraakmakende exposities, theater- en muziekproducties, dansvoorstellingen en special events. De ideale mogelijkheid om te proeven van het bijzondere, internationale smakenpalet van Maastricht, kandidaat Culturele Hoofdstad van Europa 2018.

During Tefaf Pas 2013
Toegang tot vijf musea én korting op During Tefaf voorstellingen en concerten! Van 15 t/m 24 maart 2013 geeft de During Tefaf Pas je onbeperkt toegang tot 5 musea in Maastricht én de regio én 10% korting op de During Tefaf voorstellingen in Theater aan het Vrijthof en AINSI. De pas kost € 19,50 p.p. en is verkrijgbaar via de deelnemende musea, Theater aan het Vrijthof, VVV Maastricht en VVV-Zuid Limburg.

 Bezoek www.tefaf.com

TEFAF Maastricht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.