Activiteiten vlakbij Vollemaanwandeling Vlieland

Informatiecentrum De Noordwester

vlieland, Friesland (0.01km)  -  Ontdek het eiland Vlieland in Informatiecentrum de Noordwester. Aai roggen, bewonder vondsten op de Jutterzolder en ontvang een heus juttersdiploma!

elke dag geopend 

Kabouterpad Vlieland

vlieland, Friesland (0.01km)  -  Vlieland heeft een hele bijzondere kabouter: Bastiaan! Hij neemt je graag mee op speurtocht door het bos. Hier vertelt hij je alles over de geheimen van het bos en over het leven van de kabouters. Ga je mee?

elke dag geopend 

Fietsverhuur Frisia

vlieland, Friesland (0.07km)  -  Wie een dagje lekker wil uitwaaien op de fiets in Vlieland is bij Frisia Fietsverhuur aan het juiste adres.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op woensdag 

Museum Tromp's Huys

vlieland, Friesland (0.14km)  -  In Museum Tromp's Huys is van alles te vinden over het maritieme verleden van Vlieland. En reken maar dat daar veel over te vertellen is!

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Vliehors Expres - tochten Vlieland

vlieland, Friesland (0.29km)  -  De Vliehors Expres maakt een mooie tocht naar het uiterste puntje van Vlieland: de Vliehors. Met een beetje geluk zijn er ook zeehonden te zien!

elke dag geopend 

Met de Vliehors Expres naar het Drenkelingenhuisje

vlieland, Friesland (0.29km)  -  Een klein wit huisje doorbreekt het prachtige natuurgebied de Vliehors: het Reddingsmuseum, oftewel het Juttersmuseum. Hier is van alles te vinden over de zee.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 218 208 42 

Beklim de vuurtoren van Vlieland

vlieland, Friesland (0.43km)  -  De vuurtoren van Vlieland is kort, maar staat wel op het hoogste duin van het eiland. Kom de vuurtoren bezichtigen en klim naar boven voor een prachtig uitzicht.

open op zondag, woensdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 

Fietsverhuur Zeelen - Vlieland

vlieland, Friesland (0.55km)  -  Wie lekker op Vlieland wil fietsen, huurt een fiets bij Fietsverhuur Zeelen. Reserveer online en de fiets staat voor je klaar als je van de boot stapt.

elke dag geopend 

De Vlielandse Kaasbunker

vlieland, Friesland (0.59km)  -  Voor bijzondere kaas ga je naar de Vlielandse Kaasbunker. Proef de zeewierkaas, de kaas met duinkruiden en bierkaas en neem een kijkje in de bunker met een videotour.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Fietsen op Vlieland - Fietsverhuur Jan van Vlieland

vlieland, Friesland (0.65km)  -  Fietsverhuur Jan van Vlieland verhuurt Giant- en Gazellefietsen voor heerlijke fietstochten op het eiland. Met gratis een plattegrond en fietsroute!

elke dag geopend 

Zeehondentochten Vlieland

vlieland, Friesland (0.65km)  -  Een tocht naar de Wadden is niet compleet zonder zeehonden te hebben gezien. Zeehondentochten Vlieland vaart je naar hun favoriete plekken: de zandplaten waar ze graag liggen te zonnen.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 31 oktober, van 09:00 uur tot 18:00 uur 

Outdoor activiteiten Paal 50

vlieland, Friesland (1.65km)  -  Laat je door de wind meevoeren op een blokart of ga kanoën op zee bij outdoor en evenementenbureau Paal 50 op Vlieland.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 1 oktober 

Vlieland Outdoor Center

vlieland, Friesland (1.65km)  -  Kom kitesurfen, blowkarten en kajakken in de branding bij Vlieland Outdoor Center. Of pak je lasergame voor een spannend potje lasergamen in de buitenlucht.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 1 oktober 

Bunkermuseum Wn 12H

vlieland, Friesland (1.75km)  -  Op Vlieland ligt in de duinen een bunkercomplex dat tijdens de Tweede Wereldoorlog onderdeel was van de Atlantikwall. Nu is het opgeknapt en een bijzonder museum: Bunkermuseum Wn 12H.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag 

Natuurgebied Kroon's Polders

vlieland, Friesland (7.11km)  -  Wie op Vlieland vogels wil zien gaat naar Kroon's Polders. Daar komen honderden soorten voor, die je van dichtbij kunt bekijken in de vogelhut.

elke dag geopend 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Vollemaanwandeling Vlieland