Activiteiten vlakbij Winterfair Orvelte

Dag van het paard ORVELTE

tijdelijke activiteit orvelte, Drenthe (0.2km)  -  In het hart van de Oer provincie Drenthe in het mooie dorp Orvelte wordt op zondag 11 augustus 2024 de Dag van het Paard georganiseerd. Deze dag zal helemaal in het teken staan van het paard.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 11 augustus 2024, van 10:30 uur tot 17:00 uur 

OER Orvelte

tijdelijke activiteit orvelte, Drenthe (0.2km)  -  Voor de 5 de keer in Orvelte een dag omtrent het thema Oer. Deze dag zal helemaal in het teken staan van Oer. met straattheater, streekmarkt, kindervermaak, oude ambachten, informatiemarkt.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 8 september 2024, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Concert Zanger-Pianist Roon Staal (Herfsttour)

tijdelijke activiteit beilen, Drenthe, Stefanuskerk (9.67km)  -  Concert van Zanger-Pianist Roon Staal met eigen werken en bekende cover songs. Staal speelde hoofdrollen in de musicals Les Miserables (1992), Tommy (2002), Rembrandt (2007) en Petticoat (2011), waarvoor hij genomineerd werd voor een Musical Award.

vandaag nog gesloten, geopend op donderdag 3 oktober 2024, van 20:00 uur tot 22:00 uur 

Tweedehands Boekenmarkt

tijdelijke activiteit sleen, Drenthe, Ons Centrum naast de Dorpskerk (12.39km)  -  Aantrekkelijke tweedehands boeken op genre gerubriceerd. oa. kinderboeken, romans, detectives, hobby's. Tevens ook spellen en puzzels te koop.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 20 juli 2024, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Jan Kruis Museum

orvelte, Drenthe (0.28km)  -  Jan Kruis werd vooral bekend door zijn humoristische strip 'Jan, Jans en de kinderen'. In het Jan Kruis Museum zie je niet alleen zijn strips en werk als reclametekenaar, maar ook zijn prachtige portretten, schilderijen en illustraties.

Indoorspeelparadijs De Boerderij

witteveen, Drenthe (1.78km)  -  Spelen, spelen, spelen in de gigantische indoorspeelboerderij op vakantiepark Landal Orveltemarke. Op De Boerderij is voor iedere leeftijd altijd wat te beleven, ook bij slecht weer!

Museum van Papierknipkunst

westerbork, Drenthe (3.49km)  -  Met papier kun je meer dan je ooit dacht! Bekijk de miniscule knipsels uit de zeventiende eeuw, maar ook de nationale en internationale papierkunst van nu. Maak tot slot je eigen knipkunstwerk!

Shortgolf De Warrel

westerbork, Drenthe (4.45km)  -  Shortgolf is een golfvariant. Het wordt gespeeld op kleine golfbanen met negen holes. De baan ligt bij restaurant De Warrel. Shortgolf is zeer geschikt voor de beginnende golfer.

Natuurgebied Mantingerveld

mantinge, Drenthe (5.88km)  -  Struin over de zandpaadjes en de zandverstuivingen langs de mysterieuze jeneverbessen en ontmoet de schaapskudde op de grote stille heide. Natuurgebied Mantingerveld lijkt eeuwenoud, maar bestaat nog maar sinds 2017.

Huifkarcentrum 't Hoefijzer

zwiggelte, Drenthe (6.27km)  -  De huifkarren bij Huifkarcentrum 't Hoefijzer zijn per uur te huur inclusief koetsier. Laat je rondrijden en ga ontspannen op pad met het gezin of familie. Ook leuk voor een kinderfeestje!

Speelvijver Ieberenplas

elp, Drenthe (6.7km)  -  De Ieberenplas is een mooie recreatieplas in de boswachterij Grolloo. De plas heeft een zandstrand en wordt helemaal omringd door bos. Het gebied is voor iedereen gratis toegankelijk.

Natuurgebied Hart van Drenthe

schoonloo, Drenthe (6.88km)  -  Rond de Drentse dorpen Hooghalen, Grolloo, Elp en Schoonloo ligt 5000 hectare aaneengesloten natuur: het Hart van Drenthe. Hier vind je gevarieerde bossen, onverwachte vennen, weidse heidevelden, stuifzand en grillige beken.

Galerie Wildevuur

hooghalen, Drenthe (9.66km)  -  Bewonder de beelden en schilderijen bij Galerie Wildevuur. De galerie bevindt zich in een prachtig landhuis en dat maakt de sfeer erg bijzonder.

Hijkerveld - Diependal

hijken, Drenthe (11.65km)  -  Het Hijkerveld is één van de grootste heidevelden van de provincie Drenthe. Tegenwoordig vind je midden in het gebied onder andere de vogelkijkhut Diependal.

Geopark de Hondsrug

borger, Drenthe (12.87km)  -  In Geopark de Hondsrug komen geschiedenis en natuur samen. Het park met UNESCO-status wil verhalen van alle tijden terugbrengen naar de streek. Hier wordt het geologisch erfgoed van Drenthe tastbaar gemaakt.

Parapenten Noord Nederland

hooghalen, Drenthe (12.96km)  -  Van alle vliegsporten benadert het parapenten wel het meest het ideaal van het zelf vliegen. Heerlijk zweven in de lucht is ontspannen én uitdagend tegelijk!

Mammoetpad Borger

borger, Drenthe (13.11km)  -  Wat is hij groot! Langs Mammoetpad Borger kom je mammoeten tegen en voel je je even terug in de prehistorie. Een kort pad, dat leuk is om met kinderen te doen.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Winterfair Orvelte