Activiteiten vlakbij Expositie HULDE

Symbiose

tijdelijke activiteit Museum de Kantfabriek (0.02km)  -  Kant ontmoet Papier. Een internationale tentoonstelling met werk uit Nederland, Belgie en Duitsland.

geopend, zondag 30 april 2023 t/m zondag 24 september 2023, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Museum de Kantfabriek

horst, Limburg (0.02km)  -  De textielindustrie van de vorige eeuw ratelt je tegemoet in Museum de Kantfabriek. Het geratel komt van de machines in een monumentale fabriek. Alles over textiel plus leuke workshops en cursussen.

geopend, 's maandags gesloten 

Aan de slag als Sherlock Horst: help de recherche in Horst aan...

horst, Limburg (0.43km)  -  Beleef een avontuurlijk dagje weg met de spannende groepsuitjes van Dagje Horst aan de Maas! Voer te gekke opdrachten uit, kraak codes en help de recherche een zaak op te lossen. Wie mag zichzelf de Sherlock Horst van de groep noemen?

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

De Riet Indoor Entertainment

horst, Limburg (0.65km)  -  Verken De Riet Indoor Entertainment en ontdek alle arrangementen die het aanbiedt. De Riet beschikt over een trampolinepark van 1200 vierkante meter met verschillende attracties zoals een Tumbling Lane, Wall Jump Dodgeball area en nog veel meer.

's maandags gesloten 

Dag vol avontuur in Kasteel Huys ter Horst

horst, Gelderland (1.72km)  -  Ben je op zoek naar een uniek dagje uit? Kasteel Huys ter Horst heeft voor iedereen iets tofs. Van boeiende rondleidingen tot avontuurlijke escaperoom en een spannend moorddiner!

soms geopend op zondag 

Kasteel Huys ter Horst

horst, Limburg (1.72km)  -  Bezoek Kasteel Huys ter Horst en ontdek het verhaal van de ruïne en haar geschiedenis in Horst. Het kasteel heeft een plaats in het hart van alle Horstenaren.

geopend, open op zondag 

Ridders en Roverspad Kasteelse Bossen

horst, Limburg (1.87km)  -  Ga op avontuur in de Kasteelse Bossen! Stap op het Ridders en Roverpad en ontdek de geschiedenis en natuur rondom Kasteel ter Horst.

elke dag geopend 

Huifkartochten 't Voske

meterik, Limburg (2.21km)  -  't Vöske organiseert huifkartochten door de mooie omgeving. De huifwagen is voorzien van verwarming, waardoor een tochtje in de winter ook mogelijk is.

elke dag geopend 

Niets is wat het lijkt in het fascinerende Mind Mystery

horst, Limburg (2.49km)  -  Laat je voor de gek houden door je zintuigen in Mind Mystery! Dit fascinerende park zit vol optische illusies en gekmakende puzzels. Ga de uitdaging aan, verwonder je en ga op bezoek op in het huis op de kop.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Het Aardbeienland

horst, Limburg (2.5km)  -  In Het Aardbeienland in het Limburgse dorpje Horst kunnen liefhebbers van deze rode, vitaminerijke vrucht hun lol op. In het park zijn onder andere een Aardbeienmuseum en een zelfplukveld te vinden.

geopend, 's maandags gesloten 

Blauwe Bessenpad

melderslo, Limburg (2.66km)  -  Eet je buikje lekker rond tijdens de wandeling over het Blauwe Bessenpad in Limburg.

elke dag geopend 

Museum De Locht

melderslo, Limburg (3.09km)  -  Leer meer over de asperge- en champignoncultuur, bak zelf brood of maak wijn in Museum De Locht.

's maandags gesloten 

Wandelroute Avonturenpad Sevenum

sevenum, Limburg (4.44km)  -  De wandelroute leidt door meanderende beken, groene weiden en waterpoelen rond het dorp Sevenum in Limburg. In 2010 werd de route uitgeroepen tot de mooiste van het jaar.

elke dag geopend 

Gasterie Lieve Hemel

sevenum, Limburg (4.7km)  -  Ontdek een stukje Frankrijk in Gasterie Lieve Hemel in het Limburgse Sevenum. Gasten slapen in kamers met kroonluchters, quilts en prachtige brocante meubels.

elke dag geopend 

Center Parcs Limburgse Peel

america, Limburg (6.01km)  -  Bij Center Parcs Limburgse Peel in Amerika liggen de vrijstaande en half-vrijstaande cottages heerlijk verscholen in de bossen. Op het park vermaakt jong en oud zich in zwemparadijs Aqua Mundo en de overdekte Plaza.

elke dag geopend 

De Golfhorst

america, Limburg (6.26km)  -  Met een 18-holesbaan, een 9-holes-par3-baan en een 9-holes-clinicbaan geeft de Golfhorst haar visitekaartje af.

elke dag geopend 

Center Parcs Het Meerdal

america, Limburg (6.61km)  -  Aan de rand van natuurgebied De Peel ligt bungalowpark Het Meerdal. Het park is gespecialiseerd in mooie kleurige kindercottages. Geniet in het Aqua Mundo van de superlange glijbaan van ruim honderd meter of ga op kids safari in de natuur.

elke dag geopend 

Attractiepark Toverland: beleef een magische dag

sevenum, Limburg (7.53km)  -  Wandel door het Land van Toos, beleef mythische tijden in de Troy Area en laat je betoveren door attractiepark Toverland! Zwier door de lucht in stoere achtbanen. Zoals Troy - de snelste en langste houten achtbaan van de Benelux - of de Fēnix!

elke dag geopend 

Zakelijke evenementen in Toverland

sevenum, Limburg (7.53km)  -  Vergaderen op een bijzondere locatie? Ga dan eens naar Toverland. Voor elk soort zakelijk of feestelijk event biedt dit attractiepark een passend arrangement.

geopend op afspraak of bel +31 (0)77 467 70 50 

Aspergepad

grubbenvorst, Limburg (7.56km)  -  Ontdek het witte goud van Limburg tijdens een wandeltocht door de Limburgse velden. Witte goud? Ja, daarom heet dit ook het Aspergepad!

elke dag geopend 

Fundustry Harderwijk

Fundustry Harderwijk

€ 25,- korting Paintballen is een heerlijk actief uitje! Neem het op het strand in Harderwijk op tegen je vrienden, collega's of familieleden in allerlei toffe paintballgames. Besluip je tegenstander en zorg dat je zelf niet geraakt wordt... Laat zien wat je kunt!

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Expositie HULDE