Activiteiten vlakbij Winterse Wild West in...

Hapjes Dag Foodtruckfestival

tijdelijke activiteit dedemsvaart, Overijssel, Streekmuseum ‘Kalkovens’ (7.51km)  -  Op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2024 (Pinksterweekend) toveren wij het terrein van streekmuseum ‘Kalkovens’ in Dedemsvaart wederom om tot een leuk en gezellig openluchtrestaurant met muziek en leuke activiteiten voor de kinderen.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 18 mei 2024 t/m zondag 19 mei 2024, van 14:00 uur tot 23:59 uur 

Hoeve Bosman

de krim, Overijssel (2.93km)  -  Bij Hoeve Bosman ervaar je het boerenleven in optima forma! Kinderen leren alles over het boerenleven op het Klompenpad.

Bios Hardenberg

hardenberg, Overijssel (6.31km)  -  In de Bios Hardenberg geniet je van de nieuwste films. Ook zijn er regelmatig live-vertoningen van grote concerten, opera's of balletuitvoeringen in binnen- en buitenland.

Filmhuis Hardenberg

hardenberg, Overijssel (6.31km)  -  In de accommodatie van Bios Hardenberg toont Filmhuis Hardenberg bijzondere films: klassiekers, documentaires of films die veel publiciteit hebben gekregen. Dit zijn in de meeste gevallen geen grote commerciële kaskrakers.

Tuinen Mien Ruys

dedemsvaart, Overijssel (7.11km)  -  Wandel rustig door de mooi aangelegde tuinen van tuinarchitect Mien Ruys. Ze begon in de jaren twintig van de vorige eeuw met haar proeftuinen. Inmiddels zijn haar drie oudste tuinen een rijksmonument.

Expedition Outdoor

loozen, Overijssel (7.33km)  -  Iets actiefs doen met z'n allen? Bij Expedition Outdoor in het Overijsselse dorpje (Loozen bij Hardenberg) weten ze daar wel raad mee. Teambuilding op en top!

Boerengolf Veurink

rheeze, Overijssel (7.81km)  -  Gewapend met een houten klompje aan een stok golfen in de weilanden. Boerengolf is een leuke buitenactiviteit voor jong en oud. En bij de familie Veurink wordt daarbij ook nog eens koffie en boerencake geserveerd.

Natuurspeeltuin De Kleine Tuinman

dedemsvaart, Overijssel (8.31km)  -  Verstop je tussen het hoge gras, want wie je daar vindt moet wel van hele goede huize komen! Hutten bouwen, graven naar een schat, zandkastelen bouwen: in Natuurspeeltuin De Kleine Tuinman beleef je de natuur met alle zintuigen!

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Winterse Wild West in Attractiepark Slagharen