Activiteiten vlakbij Winterse Wild West in...

Attractiepark Slagharen

slagharen, Overijssel  -  Attractiepark Slagharen is een park met veel unieke attracties, zoals de Droomboot en Free Fall. Daarnaast is het mogelijk om een vakantiehuisje te huren.

geopend open op zondag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Vergaderen in Slagharen

slagharen, Overijssel  -  Attractiepark Slagharen is meer dan een pretpark: het is ook een prima plek voor unieke vergaderingen. Alle vergaderarrangementen worden op maat gemaakt.

geopend op afspraak of bel +31 (0)523 683 000 

Duik terug in de tijd in Het Oale Meestershuus Slagharen

slagharen, Overijssel (0.62km)  -  Streekmuseum het Oale Meestershuus brengt je even terug in de tijd. In een voormalige meesterswoning is onder andere een oud schoolklasje te zien, maar ook een grutterswinkel en een ouderwetse keuken.

gesloten, open van  1 april t/m 30 september, van 10:00 uur tot 16:00 uur 

Vogel en pluimvee park De Lorkeershoeve

lutten, Overijssel (2.56km)  -  Bewonder meer dan honderd verschillende vogelsoorten in Vogel en pluimvee park De Lorkeershoeve.

gesloten, open van  16 april t/m 1 november, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Hoeve Bosman

de krim, Overijssel (2.93km)  -  Bij Hoeve Bosman ervaar je het boerenleven in optima forma! Kinderen leren alles over het boerenleven op het Klompenpad.

gesloten, open van  1 mei t/m 31 augustus, van 13:00 uur tot 17:00 uur 

Filmhuis Hardenberg

hardenberg, Overijssel (6.31km)  -  In de accommodatie van Bios Hardenberg toont Filmhuis Hardenberg bijzondere films: klassiekers, documentaires of films die veel publiciteit hebben gekregen. Dit zijn in de meeste gevallen geen grote commerciĆ«le kaskrakers.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Bios Hardenberg

hardenberg, Overijssel (6.31km)  -  In de Bios Hardenberg geniet je van de nieuwste films. Ook zijn er regelmatig live-vertoningen van grote concerten, opera's of balletuitvoeringen in binnen- en buitenland.

elke dag geopend 

Theater De Voorveghter

hardenberg, Overijssel (6.31km)  -  Cultuur beleef je in Hardenberg in Theater De Voorveghter. In een gezellige accommodatie beleef je hier een ontspannen avondje uit.

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Vechtdalmuseum Hardenberg 't Stadhuus

hardenberg, Overijssel (6.48km)  -  Vechtdalmuseum Hardenberg is een typisch streekmuseum en neemt je mee op reis door de geschiedenis van Hardenberg en haar omgeving.

gesloten, open van  3 juli t/m 30 oktober, van 13:30 uur tot 16:30 uur 

Kunstplek Afterdaan

elim, Drenthe (6.54km)  -  Galerie Afterdaan verzorgt cursussen portret- en modeltekenen en portretschilderen naar foto.

open op maandag 

Tuinen Mien Ruys

dedemsvaart, Overijssel (7.11km)  -  Wandel rustig door de mooi aangelegde tuinen van tuinarchitect Mien Ruys. Ze begon in de jaren twintig van de vorige eeuw met haar proeftuinen. Inmiddels zijn haar drie oudste tuinen een rijksmonument.

gesloten, open van  1 april t/m 31 oktober, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Wildwater kanobaan Hardenberg

hardenberg, Overijssel (7.28km)  -  In Hardenberg vind je de enige natuurlijke wildwaterbaan van Nederland. De Vecht zorgt voor een hoogteverschil van anderhalve meter. Een avontuur voor iedere peddelliefhebber!

elke dag geopend 

Expedition Outdoor

loozen, Overijssel (7.33km)  -  Iets actiefs doen met z'n allen? Bij Expedition Outdoor in het Overijsselse dorpje (Loozen bij Hardenberg) weten ze daar wel raad mee. Teambuilding op en top!

elke dag geopend 

Eurofly Paragliding

stegeren, Overijssel (7.84km)  -  Zwevend door de lucht bekijk je de prachtige natuur vanuit een bijzondere invalshoek. Welkom bij Paraglidingcentre Eurofly!

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Winterse Wild West in Attractiepark Slagharen