Activiteiten vlakbij Winterse Wild West in...

Monique Smit Optreden Slagharen

tijdelijke activiteit slagharen, Overijssel  -  Op woensdagavond 24 juli is er een optreden van Monique Smit in Attractie- en vakantiepark Slagharen.

vandaag nog gesloten, morgen geopend, woensdag 24 juli 2024, van 20:00 uur tot 20:30 uur 

Is Museum De Wemme typisch Nederlands?

tijdelijke activiteit zuidwolde, Drenthe (10.92km)  -  Met de tentoonstelling ‘Typisch.nl – Van tulp tot telescoop’ laten we Nederland in voorwerpen zien. En vertellen daar de verhalen bij.

geopend, vrijdag 29 maart 2024 t/m zondag 27 oktober 2024, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Bios Hardenberg

hardenberg, Overijssel (6.31km)  -  In de Bios Hardenberg geniet je van de nieuwste films. Ook zijn er regelmatig live-vertoningen van grote concerten, opera's of balletuitvoeringen in binnen- en buitenland.

Filmhuis Hardenberg

hardenberg, Overijssel (6.31km)  -  In de accommodatie van Bios Hardenberg toont Filmhuis Hardenberg bijzondere films: klassiekers, documentaires of films die veel publiciteit hebben gekregen. Dit zijn in de meeste gevallen geen grote commerciële kaskrakers.

Tuinen Mien Ruys

dedemsvaart, Overijssel (7.11km)  -  Wandel rustig door de mooi aangelegde tuinen van tuinarchitect Mien Ruys. Ze begon in de jaren twintig van de vorige eeuw met haar proeftuinen. Inmiddels zijn haar drie oudste tuinen een rijksmonument.

Knof de Pad Kinderwandelroute

hardenberg, Overijssel (7.26km)  -  Volg de sporen van Knof de Pad tijdens deze leuke wandelroute in Hardenberg, speciaal voor kinderen. Weet je als echte speurneus het mysterie van de verdwenen kok op te lossen?

Monkey Town Hardenberg

hardenberg, Overijssel (7.27km)  -  Monkey Town Hardenberg is een overdekte speelplek in Hardenberg, het is hier één groot feest! Glij van de glijbaan of duik in de ballenbak.

Wildwater kanobaan Hardenberg

hardenberg, Overijssel (7.28km)  -  In Hardenberg vind je de enige natuurlijke wildwaterbaan van Nederland. De Vecht zorgt voor een hoogteverschil van anderhalve meter. Een avontuur voor iedere peddelliefhebber!

Expedition Outdoor

loozen, Overijssel (7.33km)  -  Iets actiefs doen met z'n allen? Bij Expedition Outdoor in het Overijsselse dorpje (Loozen bij Hardenberg) weten ze daar wel raad mee. Teambuilding op en top!

Boerengolf Veurink

rheeze, Overijssel (7.81km)  -  Gewapend met een houten klompje aan een stok golfen in de weilanden. Boerengolf is een leuke buitenactiviteit voor jong en oud. En bij de familie Veurink wordt daarbij ook nog eens koffie en boerencake geserveerd.

Zwemplas Schoonhoven

hollandscheveld, Drenthe (8.31km)  -  Geen duinen en zee, maar wel een heerlijk strand! Neem een duik in Zwemplas Schoonhoven en luier op dit fijne strand omringd door bomen.

Evenementenhal Hardenberg

hardenberg, Overijssel (8.42km)  -  Bij Evenementenhal Hardenberg is haast alles mogelijk. Van beurzen tot concerten en van vergaderingen tot bruiloften. Bezoek een beurs of organiseer het zelf!

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Winterse Wild West in Attractiepark Slagharen