Trouwen op FORTtreffelijk

Stelling van Amsterdam en biedt sfeervolle ruimtes binnen en buiten. Hoe klein of hoe groot jullie gezelschap op de trouwdag ook is, wij ontvangen jullie graag en organiseren een unieke trouwdag.

Stoer decor 
FORTtreffelijk vormt het stoere decor voor een romantische dag. Middenin de prachtige natuur bij Markenbinnen is dit een sfeervolle locatie waar de verschillende ruimtes voldoende mogelijkheden bieden om jullie trouwdag geheel naar eigen wens in te vullen. De prachtige ruimtes van de Poterne en de Genieloods hebben elk een eigen buiten zodat jullie met de gasten een plek hebben voor een intiem samenzijn of juist een spetterend feest.

Catering van jullie bruiloft 
Wij werken samen met een uitstekende biologische cateraar die een bruiloft kan voorzien van hapjes en drankjes in het gewenste thema. Rekening houdend met de seizoenen, jullie voorkeuren en eventuele allergien stellen zij een verrassend menu voor. Van leuke, kleine gerechtjes die tijdens een walking dinner mooi gepresenteerd worden rondgedeeld of een diner dat aan tafel wordt uitgeserveerd tot een barbecue, foodtrucks of live cooking. Eigenlijk is alles mogelijk.

Zeggen jullie ja tegen FORTtreffelijk? 
In welk seizoen jullie ook trouwen, op FORTtreffelijk is het altijd prachtig. Kom eens kennismaken met onze eventmanager of vraag om een vrijblijvende rondleiding.