Ontdek Texel op een E-Fatbike: het ultieme avontuu




Ontdek Texel op een E-Fatbike: het ultieme avontuu

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wil je het prachtige eiland Texel op een unieke en sportieve manier ontdekken? Huur dan een E-Fatbike bij Texel Cruiser! Met deze elektrische fiets met dikke banden kun je zonder enige moeite elk soort terrein aan en ben je verzekerd van een fantastische fietstocht op het eiland.

Ervaar het zwevende gevoel op een E-Fatbike

De E-Fatbike is niet alleen geschikt voor ruige paden, maar biedt ook nog eens elektrische trapondersteuning. Hierdoor voelt het alsof je bijna over de grond zweeft en kun je zonder enige moeite lange afstanden afleggen. Bovendien is de E-Fatbike enorm wendbaar en biedt hij veel grip in de bochten, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je fietstocht.

E-Fatbike huren voor jong en oud

Het huren van een E-Fatbike is geschikt voor jong en oud. Jongeren vanaf 12 jaar met een minimale lengte van 1,50 meter mogen zelfstandig de E-Fatbike besturen, mits onder begeleiding van een volwassene.

Voorwaarden om op een E-Fatbike te rijden

Om een E-Fatbike te huren heb je geen rijbewijs nodig. De fietsen hebben een snelheid van 25 kilometer per uur en worden behandeld als een normale e-bike. Hoewel de fietsen vrij fors zijn, fietsen ze enorm licht door de elektrische ondersteuning. Fietservaring is wel een must en je kunt op de fietsen rijden als je minimaal 1,50 meter bent.

Reserveer je E-Fatbike op tijd

Een E-Fatbike huren op Texel is erg populair. Om teleurstelling te voorkomen raden we je dan ook aan om ruim op tijd een boeking te maken. Zo ben je verzekerd van een sportieve dag op het prachtige Texel!

Ontdek Texel op een E-Fatbike: het ultieme avontuu in Oudeschild leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor .

 Bezoek texeltours.nl

Ontdek Texel op een E-Fatbike: het ultieme avontuu
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.