Tips van de redactie

Arrangementen musea in Drenthe

Stedelijk Museum Coevorden

coevorden, Drenthe, Vesting Coevorden  -  Ontdek het spannende kasteel- en vestingverleden van Coevorden onder begeleiding van een enthousiaste museumgids.

geopend, maandag 24 januari 2022 t/m zaterdag 31 december 2022 

Coevordense Stad route

coevorden, Drenthe, Vesting Coevorden  -  Trek je wandelschoenen maar aan voor deze leuke Coevordense Stad wandelpuzzeltocht! Deze leuke vestingstad in Drenthe heeft prachtige historische gebouwen, mooie stadsnatuur en zit boordevol cultuur! Ook de mensen hier zijn ontzettend aardig. Alle...

geopend, woensdag 8 juni 2022 t/m zaterdag 31 december 2022 

Compleet dagje Coevorden

coevorden, Drenthe, Arsenaal/Stedelijk Museum Coevorden  -  Ontdek de stad Coevorden én beleef de geschiedenis met een compleet dagje Coevorden.

geopend, zaterdag 1 januari 2022 t/m zaterdag 31 december 2022 

Rondleiding 'het Arsenaal'

coevorden, Drenthe, Arsenaal Coevorden/Stedelijk Museum Coevorden  -  Ontdek het kasteel- en vestingverleden van Coevorden onder begeleiding van een museumgids.

geopend, zaterdag 1 januari 2022 t/m zaterdag 31 december 2022 

Rondleiding 'De vesting'

coevorden, Drenthe, Arsenaal/Stedelijk Museum Coevorden  -  Ontdek het kasteel- en vestingverleden van Coevorden onder begeleiding van een museumgids.

geopend, zaterdag 1 januari 2022 t/m zaterdag 31 december 2022 

Kinderfeestje

coevorden, Drenthe, Arsenaal/Stedelijk Museum Coevorden  -  Vier je kinderfeestje als echte ridder of prinses in het museum én het kasteel van Coevorden.

geopend, zaterdag 1 januari 2022 t/m zaterdag 31 december 2022 

Prijsvraag: Win twee tickets voor Fort Pannerden

Win twee tickets voor Fort Pannerden

prijsvraag Een dreigende heuvel vol kanonnen en een verborgen bouwwerk onder de grond - van wel vijf verdiepingen hoog! Fort Pannerden was in lang vervlogen tijden bedoeld om de naastgelegen rivieren Rijn en Waal te beheersen. Nu is het fort - onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie en UNESCO...