Tips van de redactie

Arrangementen Musea (5)

Helene Unlocked

ede, Gelderland, Lunteren en Otterlo  -  Dit echte teamspel speel je lopend in historisch Ede, Lunteren, Harskamp en Otterlo. Je verplaatst je met de auto tussen deze pittoreske plekken. Ondanks de digitale component zijn jullie lekker bezig in de openlucht en lossen jullie het mysterie op!

geopend, maandag 19 september 2022 t/m dinsdag 31 december 2024 

DAF 33 huren in de Bollenstreek

voorhout, Zuid-Holland  -  Dafje huren? De klassieke DAF is een oldtimer uit de jaren 70. Behalve dat je er zelf heel blij van wordt, tover je onderweg heel veel glimlachjes op de gezichten van de mensen die enthousiast naar je zwaaien!

geopend, woensdag 1 maart 2023 t/m dinsdag 31 oktober 2023 

Bezoek BELEEF bakkerij

BELEEF bakkerij Ard Gerards-Steeghs is in Horst een begrip vanaf 1881. Lekkerste Limburgse vlaai volgens Chapeau Magazine.

geopend, zaterdag 13 mei 2023 t/m dinsdag 31 december 2024 

Kunst- en luncharrangement

ootmarsum, Overijssel  -  Genieten van kunst en een heerlijke lunch, een perfecte combinatie

geopend, dinsdag 16 mei 2023 t/m donderdag 2 november 2023 

Groepsarrangementen Hunebedcentrum

borger, Drenthe  -  Het Hunebedcentrum biedt allerlei mogelijkheden voor een bezoek met familie, vrienden en collega’s. Leer iets over de hunebedden, beleef de prehistorie en kom samen in ons museumcafé. Hoe u die dag invult is helemaal aan u.

geopend, vrijdag 2 juni 2023 t/m zondag 31 december 2023 

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Oude Ambachten & Speelgoed Museum

Tot €2,- korting op je tickets! In het Oude Ambachten & Speelgoed Museum komen vervlogen tijden tot leven. Bewonder kinderspeelgoed, ontdek oude ambachten en bezoek nostalgische winkeltjes vol echte spullen van vroeger. Leuk: soms is er ook een Poppen- en Berendokter in het museum.

Prijsvraag: Win twee tickets voor Avifauna

Win twee tickets voor Avifauna

prijsvraag In Avifauna zie je de mooiste vogels ter wereld. Maar ook kleine zoogdieren als ringstaartmaki's en rode panda's hebben hier hun thuis. Kom kijken bij een vogeldemonstratie en wandel tussen Argentijnse mara's door. Vind je het leuk om zelf vogels eten te geven? In de Lori Landing krijg je de kans...