Arrangementen rondvaarten

5 arrangementen rondvaarten

Bootje huren zonder vaarbewijs

zeeland, Noord-Brabant, Waterrijk Oesterdam  -  Geniet op het water in een aluminium huurboot met 4-12 personen. Te varen zonder vaarbewijs.

geopend, maandag 1 januari 2018 t/m donderdag 31 december 2020 

Rondvaarten en Dagtochten

appeltern, Gelderland  -  Wilt u een unieke ervaring beleven met vrienden, familie of collega’s? Een rondvaart is leuk voor jong en oud. Moeke Mooren heeft het hele jaar door een gevarieerd aanbod van rondvaarten.

geopend, zaterdag 21 maart 2020 t/m zaterdag 26 september 2020 

Sloep varen over de Maas

heusden-vesting, Noord-Brabant  -  Sloep varen over de Maas. Genieten met een hapje, een drankje en uw gezelschap van de schitterende omgeving van Heusden Vesting.

geopend, maandag 18 maart 2019 t/m vrijdag 31 december 2021 

Dagje weg met warm weer? Boek hier direct je tickets!

High tea vaartocht Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland, Steiger naast restaurant Seapalace  -  Geniet van een high tea vaartocht op een klassieke salonboot in Amsterdam, de schipper verteld onderweg over de rijke historie en verschillende bezienswaardigheden van Amsterdam.

geopend, zondag 2 augustus 2020 t/m zondag 27 december 2020 

Instap arrangement

loenen aan de vecht, Utrecht, t/o nr 1  -  Ons stap-in-en-geniet arrangement. Dit basisarrangement bestaat uit 2,5 uur varen en is inclusief 2 koppen koffie of thee, 2 belegde broodjes ; een bruine zachte bol met kaas en een witte zachte bol met ham en een bakje rauwkost.

geopend, woensdag 1 juli 2020 t/m zaterdag 31 oktober 2020 

Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Delft

prijsvraag Wat als er nou eens een speelparadijs was met naast de bekende klim- en klauter speelmogelijkheden en superglijbanen ook nog een unieke peuterzone, een lasergame arena (gratis bij een regulier ticket) en zelfs een rolschaatsbaan? Dat klinkt als lekker veel actie voor de kinderen, zodat je als...