1

Activiteiten Rondvaarten Uitagenda (6)

Rivieroevervaart: Rhenen - Wageningse Boven polder

tijdelijke activiteit rhenen, Utrecht, De Loswal  -  Vaar mee met de Blauwe Bever over de Rijn van Rhenen naar Wageningen en geniet van de natuur. Een gids deelt onderweg van alles over het landschap.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 7 oktober 2023, van 13:30 uur tot 16:00 uur 

Rondvaart over het Naardermeer

tijdelijke activiteit naarden, Noord-Holland, Naardermeer, Erf Stadzigt  -  De beste manier om het Naardermeer te ervaren is op het water. Stap aan boord van onze open fluisterboot en ontdek het eerst beschermde natuurgebied van Nederland!

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 7 oktober 2023, 13:30 uur 

Blauwe Bever vaart van Wageningen naar Palmerwaard

tijdelijke activiteit wageningen, Gelderland, 't Stek  -  Vanaf Wageningen vaart het safarischip De Blauwe Bever over de Rijn naar de Palmerswaard bij Rhenen met zijn karakteristieke Cuneratoren.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 15 oktober 2023, van 13:30 uur tot 16:30 uur 

Zaanse Schans Cruise

tijdelijke activiteit alkmaar, Noord-Holland, Partyschip Amalia  -  Vaar mee met de minicruise naar de Zaanse Schans op zondag 15 oktober! Een compleet verzorgde dagtocht voor jong en oud.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 15 oktober 2023, van 12:00 uur tot 18:00 uur 

Kindervaart Prof Speurneus-BlauweBever Rhenen

tijdelijke activiteit rhenen, Utrecht, De Loswal  -  Kids gaan met professor Speurneus gaat op ontdekkingstocht met de BlauweBever langs de Neder-Rijn.

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 18 oktober 2023, van 13:30 uur tot 16:30 uur 

Piratenvaart met de Blauwe Bever vanaf Wageningen

tijdelijke activiteit wageningen, Gelderland, 't Stek  -  De Blauwe Bever vertrekt vanaf Wageningen naar het schateiland de Jufferswaard. Daar gaan de piraten van boord voor een spectaculaire speurtocht met raadsels en opdrachten en wordt jacht gemaakt op de schat op schateiland!

vandaag nog gesloten, geopend op woensdag 25 oktober 2023, van 13:30 uur tot 16:00 uur 

Word een held op zee in het Reddingmuseum

den helder, Noord-Holland  -  Kun jij levens redden op zee? In Nationaal Reddingmuseum Dorus Rijkers trotseer je windkracht 10 in de windtunnel, leer je scheepsknopen leggen en vaar je woeste wateren in de vaarsimulator. Leuk voor kids!

BinkBoot Private Tours

BinkBoot Private Tours

Met exclusieve korting! Stap aan boord bij Binkboot en geniet met een drankje in de hand van de ondergaande zon boven het Gooimeer. Of breng de dag door op de vele vaarten en plassen van Almere. Liever zelf op stap? Huur dan je eigen bootje!