Wat te doen in Amerika en omgeving

Dagje Amerika, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Amerika:

Ronostrand

roden, Drenthe (0.58km)  -  Tussen Norg en Roden vind je aan de rand van de Drentse bossen het Ronostrand. Een relaxt strand om te zwemmen, wandelen of varen.

-in the spotlights-

Zwembad Haulewelle

haulerwijk, Friesland (5km)  -  Geniet op een warme dag van heel veel waterpret in Zwembad Haulerwelle. Spring van de duikplank, maak een bommetje, trek rustig baantjes of speel in het peuterbadje.

Molenduinbad Norg

norg, Drenthe (5.82km)  -  Zwemmen in lekker warm water, spelen in een subtropisch decor en relaxen in het Turkse stoombad: na een dagje in Molenduinbad Norg komt iedereen weer ontspannen thuis.

-in the spotlights-

Het Gevangenismuseum

veenhuizen, Drenthe (6.04km)  -  Veenhuizen werd ook wel 'Hollands Siberië' genoemd: armen, wezen en gevangenen sleten hier hun dagen. Stap in Het Gevangenismuseum in het dagelijks leven van deze mensen van vroeger en ontdek alles over de misdaad van nu.

Museum Havezate Mensinge

roden, Drenthe (6.19km)  -  Op Landgoed Mensinge vind je Museum Havezate Mensinge, inclusief historische koetswoning. Alles is hier nog net zo ingericht als vroeger. Neem zelf een kijkje en ontdek hoe invloedrijke regenten uit Drenthe vroeger woonden.