amsterdam speeltuinen

Amsterdam Speeltuin (13)

Natuurspeeltuin Plan West

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Gooi de Ipad opzij en ga lekker buiten spelen! Van klimmen over de klimrots tot een ouderwets potje voetballen. Bij Natuurspeeltuin Plan West heeft ieder kind wat te doen.

's maandags gesloten

entree gratis

Pannenkoekenhuis Boerderij Meerzicht

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Midden in het Amsterdamse bos ligt pannenkoekenhuis Meerzicht. Net buiten de stad is het hier genieten van de rust en de natuur. Na een lange wandeling door het bos, smaken de rijk belegde pannenkoeken extra lekker.

open op zondag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag

volwassenen vanaf € 6,00

kinderen vanaf € 7,20

Kinderboerderij Bijlmerweide

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Maak kennis met Betsie en Truus! Deze varkens en de andere dieren op de boerderij zitten al op je te wachten. Maak een huifkartocht over het terrein of geniet van een kopje thee met zelfgemaakte honing.

's maandags gesloten

gratis toegang

Natuurspeeltuin bij het Noorderpark

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Spring en klim naar binnen in dit bijzondere speeldorp! Maar bedenk eerst even op welke manier. Loop voetje voor voetje over de hangbrug, schuifel door de levende wilgentunnel of stap gewoon door de wilgenpoort.

elke dag geopend

gratis toegang

Darteldome Amsterdam

AMSTERDAM, NOORD-HOLLAND - Indoor speeltuin Darteldome in Amsterdam is hartstikke leuk voor jonge kinderen. Glij van de vulkaan of van de bandenglijbaan af!

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 8,50

peuters vanaf € 2,00