1

Uitstapjes vlakbij Kinderboerderij de Uylenburg

Nationaal Holocaustmuseum

amsterdam, Noord-Holland (4.48km)  -  Het verhaal van de Holocaust in Nederland wordt verteld in het Nationaal Holocaustmuseum, vlak bij de plek waar tienduizenden joden werden verzameld en gedeporteerd in de Tweede Wereldoorlog.

Kattencafé Kopjes

amsterdam, Noord-Holland (0.77km)  -  Kattencafé Kopjes is het allereerste kattencafé van Nederland. Kom langs in hartje Amsterdam voor een kopje koffie en een knuffel van een kat.

Mountain Network Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (0.85km)  -  Kom klimmen bij Mountain Network Amsterdam in 'De Eretribune'. Dit sportcomplex heeft ook een woonvoorziening en is bedoeld voor sportende studenten. Doe mee aan klimcursussen, klimwedstrijden of vier een groepsuitje op de muur!

De Appel Amsterdam

amsterdam, Noord-Holland (1.25km)  -  De Appel Arts Centre in Amsterdam is een internationaal instituut voor hedendaagse kunst. De Appel noemt zichzelf nomadisch: de exposities reizen rond. Er is dus niet één vaste locatie.

Van Eesteren Museum

amsterdam, Noord-Holland (1.41km)  -  Wandel in Amsterdam door de wijken die zijn opgezet door stedenbouwkundige Cornelis van Eesteren. In de museumwoning kun je de details bekijken van zijn typische jaren 50-huizen. Buiten- en binnenmuseum vormen samen het Van Eesteren Museum.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kinderboerderij de Uylenburg