den bosch groepsuitje

den Bosch Groepsuitje (47)

Choco Loca - Chocoladefeestjes!

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Chocolade is heerlijk, chocolade maakt gelukkig en met chocolade maak je zelf de lekkerste Bossche bollen bij Choco Loca. Of bonbons of cupcakes of een schilderij... Leuk voor bedrijfsuitjes!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 12 97 70 12 voor meer informatie

entree vanaf € 27,50

Café De Smidse

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Feestgangers verzamelen zich elke stapavond in Café De Smidse. Het café bestaat als sinds 1974 en is door de jaren heen een begrip geworden in Den Bosch.

's maandags gesloten

entree vanaf € 2,20

Roels Eten en Drinken

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Kom voor een lunch of een diner naar Roels Eten en Drinken. Geniet na bij de open haard met een kopje koffie of neem in de zomer een wijntje op het terras.

elke dag geopend

entree vanaf € 12,50

Devarana - Sauna Beauty Resort

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Sauna Beauty Resort Devarana is een moderne sauna met een sfeervol interieur. Na een dagje genieten van de salons, baden, restaurants en andere faciliteiten in dit prachtige complex, ben je weer helemaal zen.

elke dag geopend

entree vanaf € 29,50

Café De Carrousel

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - De Carrousel is een gezellig dans- en feestcafé in Den Bosch. Vanaf 21 jaar kun je hier feesten, dansen, borrelen en compleet uit je dak gaan.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag

entree gratis

Feestlocatie Bossche Kelders

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Duik onder in de Bossche Kelders, een unieke feestlocatie in Den Bosch voor groepen vanaf 20 personen. Hier vier je een middeleeuws feestje, gecombineerd met de heerlijkste dinerbuffetten en misschien wel een stadswandeling.

geopend op afspraak of bel +31 (0)736 136 777 voor meer informatie

entree vanaf € 11,00

Rondvaart Heusden met rederij Wolthuis

DEN BOSCH, ZUID-HOLLAND - Stap aan boord en laat je varen over de Maas naar het vestingstadje Heusden. Rederij Wolthuis verzorgt een dagtocht in een luxe rondvaartboot. Naast een bezoek aan het stadje geniet je ook onderweg volop van mooie Maasdorpjes en glooiende oevers.

geopend, open op zondag, donderdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 19,00

kinderen vanaf € 15,00

Van de redactie