Den Bosch

Uitstapjes Den Bosch (46)

Choco Loca - Chocoladefeestjes!

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Chocolade is heerlijk, chocolade maakt gelukkig en met chocolade maak je zelf de lekkerste Bossche bollen bij Choco Loca. Of bonbons of cupcakes of een schilderij... Leuk voor bedrijfsuitjes!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 12 97 70 12 voor meer informatie

Café De Carrousel

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - De Carrousel is een gezellig dans- en feestcafé in Den Bosch. Vanaf 21 jaar kun je hier feesten, dansen, borrelen en compleet uit je dak gaan.

open op donderdag, vrijdag en zaterdag

Café CinQ

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Aan de Bossche Parade bevindt zich Café CinQ. In een stijlvol interieur met een inspirerende LED-verlichting is er ruimte voor eten en feesten.

elke dag geopend

Poppodium W2

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Poppodium W2, gehuisvest in de monumentale voormalige Willem II-sigarenfabriek, staat bol van de concerten in alle muziekgenres.

elke dag geopend

Kaldi Koffie en Thee

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Kaldi Koffie en Thee in Den Bosch maakt koffiedrinken een ware traktatie. Met alleen de beste koffiebonen, thee en chocolade is het bij Kaldi puur genieten.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

Sint-Jansmuseum

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Beleef de Sint-Jan in Den Bosch met een audiotoer en stap binnen in het Sint-Jansmuseum. In het museum bekijk je originele beelden, middeleeuwse bouwfragmenten en afgietsels die gebruikt zijn tijdens restauraties van de Brabantse kerk.

's maandags gesloten

Vintage Room

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Vintage Room is een winkel vol snuisterijen. Van Dinky Toys tot Leica-camera's. De één noemt het troep, de ander vindt het unieke schatten.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

Van de redactie