den bosch vriendinnendag

den Bosch Vriendinnendag (30)

Choco Loca - Chocoladefeestjes!

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Chocolade is heerlijk, chocolade maakt gelukkig en met chocolade maak je zelf de lekkerste Bossche bollen bij Choco Loca. Of bonbons of cupcakes of een schilderij... Leuk voor bedrijfsuitjes!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 12 97 70 12 voor meer informatie

entree vanaf € 27,50

Vintage Room

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Vintage Room is een winkel vol snuisterijen. Van Dinky Toys tot Leica-camera's. De één noemt het troep, de ander vindt het unieke schatten.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

entree gratis

Sint-Janstoren Den Bosch

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Ontdek Den Bosch van boven. Beklim de hoge Sint-Janstoren en geniet van een adembenemend uitzicht!

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 5,00

kinderen vanaf € 2,50

peuters gratis

Barrique Den Bosch

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Barrique Den Bosch is dé winkel voor de culinaire levensgenieter: oliën, azijnen, grappa's en likeuren zijn hier te vinden en te proeven!

elke dag geopend

entree vanaf € 19,50

WijnHuis Le Robinet

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Geniet bij WijnHuis Le Robinet in Den Bosch van exclusieve wijnen tijdens een wijnproeverij. Een culinair uitstapje voor de wijnliefhebber!

elke dag geopend

entree vanaf € 15,50

Cabaretmuseum

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Mooie theatervoorstellingen en een duik in de geschiedenis van kleinkunst: Cabaret Firma is van alle markten thuis. Zie bijvoorbeeld stukken uit voorstellingen van Freek de Jonge en Bram Vermeulen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Poppodium W2

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Poppodium W2, gehuisvest in de monumentale voormalige Willem II-sigarenfabriek, staat bol van de concerten in alle muziekgenres.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Devarana - Sauna Beauty Resort

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Sauna Beauty Resort Devarana is een moderne sauna met een sfeervol interieur. Na een dagje genieten van de salons, baden, restaurants en andere faciliteiten in dit prachtige complex, ben je weer helemaal zen.

elke dag geopend

entree vanaf € 29,50

Restaurant Zoetelief

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Een heerlijke espresso, lekker fingerfood of een gezellige lunch, midden in het mooie Den Bosch. Welkom bij Zoetelief!

elke dag geopend

entree vanaf € 16,50