Vriendinnendag Den Dungen en omgeving

Gevonden in de buurt van Den Dungen:

Choco Loca - Chocoladefeestjes!

den bosch, Noord-Brabant (4.72km)  -  Chocolade is heerlijk, chocolade maakt gelukkig en met chocolade maak je zelf de lekkerste Bossche bollen bij Choco Loca. Of bonbons of cupcakes of een schilderij... Leuk voor bedrijfsuitjes!

IceFun Sportiom

den bosch, Noord-Brabant (5km)  -  IceFun Sportiom is een leuke schaatsbaan voor jong en oud. Schaats door ijzige grotten en over bevroren bergen!

Zwemparadijs, schaatsen en bowlen bij Sportiom

den bosch, Noord-Brabant (5km)  -  Sportiom is een gevarieerd sportcentrum in 's-Hertogenbosch waar je kunt, schaatsen, bowlen, overdekt midgetgolfen en zwemmen in zwembad Aquafun. Honger? Dan kun je hier ook eten, pannenkoeken bijvoorbeeld. Een leuk uitje voor het hele gezin!

Grand Café Silva Ducis

den bosch, Noord-Brabant (5.08km)  -  Silva Ducis is een gezellig café aan het bekendste plein van Den Bosch, de Parade. Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat is dit café dé bestemming om tot rust te komen en te genieten van lekker eten!

Café De Smidse

den bosch, Noord-Brabant (5.1km)  -  Feestgangers verzamelen zich elke stapavond in Café De Smidse. Het café bestaat als sinds 1974 en is door de jaren heen een begrip geworden in Den Bosch.

Galerie InDruk

den bosch, Noord-Brabant (5.14km)  -  Galerie InDruk is al ruim twintig jaar gevestigd in de Lange Putstraat tussen het Noordbrabants Museum en de Sint-Jan. Ze biedt een podium aan verschillende bekende en onbekende kunstenaars.