Culturele Uitjes Den Dungen en omgeving

Gevonden in de buurt van Den Dungen:

Museum Romeins Halder

sint-michielsgestel, Noord-Brabant (3.63km)  -  Waan je in de Romeinse tijd in Museum Romeins Halder! Hier komen archeologische vondsten uit de Romeinse tijd tot leven.

Museum Slager: acht kunstenaars, één familie

den bosch, Noord-Brabant (4.95km)  -  Kom snel naar het Bossche Museum Slager! Hier zijn kunstwerken te zien van acht leden van de familie Slager, met als grondlegger Petrus Marinus Slager. Hij gaf dit grote talent door aan zijn kinderen en kleinkind. Kom naar het museum en zet een...

Theater aan de Parade

den bosch, Noord-Brabant (4.95km)  -  Geniet van creativiteit in het Theater aan de Parade in Den Bosch. Alle grote musicals en theatershows staan hier op de planken. Er is ook een rondleiding door het theater mogelijk.

Sportiom 's-Hertogenbosch Zakelijk

den bosch, Noord-Brabant (5km)  -  Sport- en vrijetijdscentrum Sportiom 's-Hertogenbosch is de ideale locatie voor een zakelijk evenement! Hier combineer je zaken met een sportief element. Ga na het vergaderen even de fitnessruimte in of organiseer een schaatsborrel.

Zwanenbroedershuis

den bosch, Noord-Brabant (5.02km)  -  Ontdek de rijke geschiedenis van het Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in het Zwanenbroedershuis in Den Bosch. Van eeuwenoude muziekboeken tot de drinkbeker van Willem van Oranje.

Sint-Janskathedraal Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (5.08km)  -  De eyecatcher van Den Bosch is de Sint-Janskathedraals. De bouw startte in 1220 en de kathedraal heeft in de tussentijd een hoop historie overleefd. Een must see tijdens een dagje Den Bosch!