Museum Den Dungen en omgeving

Gevonden in de buurt van Den Dungen:

Museum Romeins Halder

sint-michielsgestel, Noord-Brabant (3.63km)  -  Waan je in de Romeinse tijd in Museum Romeins Halder! Hier komen archeologische vondsten uit de Romeinse tijd tot leven.

Museum Slager: acht kunstenaars, één familie

den bosch, Noord-Brabant (4.95km)  -  Kom snel naar het Bossche Museum Slager! Hier zijn kunstwerken te zien van acht leden van de familie Slager, met als grondlegger Petrus Marinus Slager. Hij gaf dit grote talent door aan zijn kinderen en kleinkind. Kom naar het museum en zet een...

Zwanenbroedershuis

den bosch, Noord-Brabant (5.02km)  -  Ontdek de rijke geschiedenis van het Illustre Lieve Vrouwe Broederschap in het Zwanenbroedershuis in Den Bosch. Van eeuwenoude muziekboeken tot de drinkbeker van Willem van Oranje.

Vughts Museum

vught, Noord-Brabant (5.15km)  -  In het Vughts Museum is van alles te vinden over de historie en kunst van Vught. Verhalen over de oorlog, oude ambachten, prenten en foto's: de geschiedenis komt op verschillende manieren naar voren.

Het Noordbrabants Museum

den bosch, Noord-Brabant (5.19km)  -  Het Noordbrabants Museum koestert de groten van Brabant, de cultuur en de geschiedenis. Ontdek de hoogtepunten van de Brabantse geschiedenis, bewonder originele werken van Van Gogh en geniet van het werk van Jan Sluijters, meester van het Hollands...

Bastionder Den Bosch

den bosch, Noord-Brabant (5.21km)  -  Ontdek de geschiedenis van vestingstad Den Bosch in het Bastionder in Bastion Oranje. Je staat er oog in oog met de 500 jaar oude stadsmuren. En met het enorme kanon De Boze Griet.

Huis van Bosch: De Kleine Winst

den bosch, Noord-Brabant (5.32km)  -  Achter de fraaie gevel van De Kleine Winst op de Markt in Den Bosch huist een bijzonder museum over de wereldberoemde meesterschilder Jeroen Bosch. Hier bracht hij zijn jeugd door.