Dagje Uit met Kinderen outdoor Kortenhoef en omgeving

Gevonden in de buurt van Kortenhoef:

OERRR speelnatuur 's-Graveland

's-graveland, Noord-Holland (3.17km)  -  Ontdek met het hele gezin het OERRR natuurspeelbos van 's-Graveland. Hier vermaken de kinderen zich uren op een terrein van meer dan 0,5 hectare vol bomen, water, zand, bloemen en beestjes.

Kinderboerderij De Hertenkamp

hilversum, Noord-Holland (5.18km)  -  Knuffel met de schapen, ravot in het speelkasteel en geniet daarna van een ijsje bij kinderboerderij De Hertenkamp! Ook mogen er dieren blijven logeren op kinderboerderij De Hertenkamp.

Speelbos 't Laer

laren, Noord-Holland (8.88km)  -  Tijd om terug te gaan naar de natuur. Want buiten spelen is goed voor je! Ontdek het zelf en ga ravotten in Speelbos 't Laer.

Klimbos Gooi-Eemland

lage vuursche, Utrecht (10.1km)  -  Op Landgoed Pijnenburg in Lage Vuursche, ligt het leuke en uitdagende Klimbos Gooi-Eemland. Met tien verschillende klimroutes vind je er tussen de boomtoppen voor ieder wat wils.

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland (10.78km)  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Kinderboerderij 't Brinkie

amsterdam, Noord-Holland (11.18km)  -  Ontmoet de koeien, paarden en varkens van Amsterdam Zuid-Oost op kinderboerderij 't Brinkie. Spin zelf wol of help mee in de stallen of op het weiland.