Wat te doen in Maasdam en omgeving

Dagje Maasdam, wat te doen?

Gevonden in de buurt van Maasdam:

De Witte Markt Heinenoord

heinenoord, Zuid-Holland (4.11km)  -  De Witte Markt in Heinenoord is iedere zaterdag open. In een grote loods staan de tweedehandse én nieuwe spullen keurig op de kraampjes uitgestald. Snuffel tussen de zolder- en schuuropruimingen naar iets van je gading.

Zwembad De Wellen

's-gravendeel, Zuid-Holland (4.43km)  -  Zwembad De Wellen in 's-Gravendeel wordt vooral gebruikt om baantjes te trekken. Maar je kunt hier ook vrij rond zwemmen of een kinderfeestje vieren.

Zwembad De Hoge Devel

zwijndrecht, Zuid-Holland (5.82km)  -  Een dagje weg naar zwembad De Hoge Devel is heerlijk ontspannen! Van discozwemmen tot relaxen in het Turks stoombad, er zijn hier uitgebreide mogelijkheden.

Museum Hoeksche Waard

heinenoord, Zuid-Holland (6.9km)  -  Wandel door de eeuwen heen en stap in het dagelijks leven van vroeger in de Hoeksche Waard. In het Streekmuseum Hoeksche Waard ligt een schat aan herinneringen verborgen.

Nationaal Onderwijsmuseum

dordrecht, Zuid-Holland (7.55km)  -  Benieuwd naar hoe het onderwijs er vroeger uitzag? Bezoek het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Het enige museum waar alle onderwijsmiddelen uit Nederland of uit een van de voormalige koloniën te bewonderen zijn.